Internet posao prevara lap top svađa
Shutterstock
Internet posao prevara lap top svađa

Shutterstock

, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da previše slušate savete drugih ljudi, a premalo se oslanjate na svoju intuiciju i predosećaje. Vreme je da se to promeni i da počnete više da mislite na sebe.

LJUBAV: Pred vama je period emotivne transformacije. Moguće je da ćete sebe upoznati u nekom sasvim drugačijem svetlu. Vreme je da nađete svoju pravu ljubavnu sreću.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Pred vama je faza u kojoj ćete jako biti skloni upalama i infekcijama u tom predelu. Možete da očekujete teži dan.

Pročitajte još:

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za polje komunikacije. Moguće su manje svađe ili nesporazumi na poslu. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebne svađe danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Pred vama je faza u kojoj su mogući manji problemi sa disajnim putevima, kijavicom, prehladom i glavoboljom. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete naporan dan tokom kog vas očekuje veliki broj obaveza. Moguće je da ćete biti maksimalno okupirani poslom. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili ciljeve.

LJUBAV: Stabilno stanje sa emotivnim partnerom vam uliva osećaj sigurnosti. Možete da se nadate dobroj situaciji. Pred vama je povoljan period da se opustite pored voljene osobe.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete imati priliku da se posvetite svojim potrebama i da uživate u povoljnom danu koji je ispred vas.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doneti neku pogrešnu odluku. Nemojte da ulazite u rizične situacije. Potrudite se da izbegavate bilo kakve bespotrebne konflikte.

LJUBAV: Novo poznanstvo je pred vama i imaćete šansu da dođete do lepih i zanimljivih emotivnih situacija. Moguće je da ćete imati tremu pred susret sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem. Pred vama je faza u kojoj možete da budete veoma osetljivi, podložni tahikardiji i sličnim stanjima. Posetite lekara za svaki slučaj.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati neku manju štetu ili smetnju na poslu, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Pred vama je faza u kojoj se stvari na ovom planu odvijaju nešto sporije.

LJUBAV: Potrudite se da pokažete malo više strpljenja u komunikaciji sa voljenom osobom. Odnos vam nije najbolji. Moguće je da se često svađate i da su razlozi za to sve banalniji.

DEVICA

POSAO: Lako možete doći do manjih nesporazuma na poslovnom planu jer niste na najbolji način uspeli da predstavite svoje ideje. Možete da očekujete neke neprijatnosti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert sa nekom osobom ali još uvek nema novih konkretnijih dešavanja između vas dvoje. Dosta toga vam sada predstavlja kočnicu.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kašljem. Možete biti podložni problemima sa bronhitisom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti osetljiviji pa je važno da jačate svoj imunitet.

VAGA

POSAO: Oscilacije vezane za vaše materijalno stanje vas pogađaju. Moguće je da niste zadovoljni situacijom. Spremni ste da ozbiljnije razmotrite ponudu za promenu posla.

LJUBAV: Uskoro ćete imati priliku za neko novo poznanstvo sa osobom koja će želeti da ima ozbiljnu vezu sa vama. Možete da očekujete da će vam stvari na ljubavnom polju konačno krenuti na bolje.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu za svaki slučaj. Tokom ovog perioda možete da budete skloni manjim problemima sa hormonima. Svakako je veoma važno da redovno vodite računa o zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije i skloni ste pravljenju grešaka. Povedite računa da u nekim stvarima ne preterate. Sada nije trenutak za preterano velika očekivanja i rizike.

ZDRAVLJE: Više spavajte i potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste se odmorili na pravi način. Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće zbog umora.

STRELAC

POSAO: Trudite se da pokrenete neka nova dešavanja na polju posla ali vam to sada ne polazi za rukom. Moguće je da vam je potrebno samo malo više vremena kako bi sve rešili.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje može da vam se desi na nekom neobičnom mestu. Pred vama je uzbudljiv dan za ljubav. Potrudite se da budete otvoreni za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Nema većih problema sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži danas i veoma ste raspoloženi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve komplikacije i smetnje.

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno energije da se posvetite svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Tokom današnjeg dana nemojte da forsirate poslove koji nisu hitni.

LJUBAV: Imate utisak da bi vam sada neka nova veza samo poremetila životni plan koji ste napravili. Više vam odgovara samoća. Za sada se najbolje osećate u tišini svog doma.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste potpomogli dobsar rad mišića i nervnog sistema. Potrudite se da svaki dan nađete dovoljno vremena za relaksaciju.

VODOLIJA

POSAO: Ne odustajete od svojih ideja i važno vam je da budete maksimalno posvećeni poslu kako biste uspeli da ih realizujete. Potrebna vam je podrška nadređenih da biste sve rešili.

LJUBAV: Nije vam lako da se pomirite sa voljenom osobom iako to želite. Ponos vas u nekim stvarima malo koči. Ipak, ako budete bili spremni da malo popustite- lepe stvari će se desiti.

RIBE

POSAO: Uz dovoljno kreativnosti i inovativnosti ćete uspeti da pronađete nova rešenja za probleme koje imate. Dajte sve od sebe kako biste se istakli u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja od osobe sa kojom ste trenutno. Trebali bista da pogledate situaciju iz malo realnijeg ugla. Moguće je da ćete neke stvari kasno shvatiti.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja i možete da budete veoma skloni tegobama, što hroničnim i starim što i nekim novim.