Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni stanjem na emotivnom planu i da vam je partner previše ljubomoran. Pred vama je krizna faza za vaše ljubavno polje, bićete zabrinuti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas i moguće je da se nećete baš dobro osećati u narednom periodu. Potrudite se da više odmarate i da uzimate više vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koju poznajete već neko vreme. Iz prijateljstva lako dolazite do ljubavi. Pred vama je lep dan u kojem ćete biti zadovoljni emotivnim stanjem.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući, pa povedite računa. Može da dođe i do nekih manjih problema sa oticanjem ili do tegoba vezanih za lošu cirkulaciju pa povedite računa o tome.

BLIZANCI

POSAO: Neophodna vam je podrška kako biste uspeli da ostvarite sve svoje planove vezane za poslovno polje. Moguće je da se ne osećate dobro kada sve morate sami.

LJUBAV: Ako želite promene vreme je da se oko njih aktivirate. Pre svega pokušajte da budete malo bviše prisutni na društvenom planu i da se više lrećete, da budete otvoreniji za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas i možete imati neke probleme vezane za srčani sistem. Pred vama je period u kojem možete da imate nove tegobe sa zdravljem.

RAK

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada već neko vreme. Pred vama su jako lepi i romantični trenuci. Možete da očekujete da ćete se opustiti i uživati u emocijama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za kašalj. Izbegavajte cigarete i zagušljive prostorije. Generalno se potrudite da povedete više računa o zdravlju svojih pluća i disajnih puteva.

LAV

POSAO: Ukoliko su pred vama poslovni pregovori možete da očekujete da ćete se pokazati jako dobro. Pred vama je faza u kojoj ćete generelano biti zadovoljni poslovnim okolnostima.

LJUBAV: Očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi mogla da bude veoma značajna za vašu budućnost, moguće i da vodi ka braku. Spremite se za nove važne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Povedite računa ako ste već imali tegobe na ovom planu. Generalno vam nije sjajan period za zdravlje i mogli biste da imate probleme.

DEVICA

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma dobar dan za nova poznanstva i flert. Spremni ste da pokažete svoje interesovanje i da se upustite u novu ljubavnu avanturu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzrok vaših zdravstvenih problema. Potrudite se da živite zdravije i da stvarate bolje navike. Brinite o sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

VAGA

POSAO: Moguće je potpisivanje nekog novog ugovora koji vam na duže staze može doneti uspeh koji ste priželjkivali. Pred vama je generalno povoljan dan za poslovne promene.

LJUBAV: Želite da konačno rešite neke stvari koje vas opterećuju u vezi voljene osobe. Danas vam je dan za neku odluku kada je u pitanju odnos sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. Generalno pazite na svoje zdravlje i na svoje navike jer vam u narednom periodu dolazi nepovoljna faza u kojoj su mogući problemi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Želite da sačuvate dobar odnos sa voljenom osobom i nećete nikome dozvoliti da vam se meša u brak. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za početak dijete. Možete da očekujeteda ćete se u narednom periodu dosta lakše osloboditi viška kilograma koji vas opterećuje u svakom smislu.

STRELAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za donošenje novih odluka ili za bilo kakve promene na ovom polju. Potrudite se da se bavite samo najosnovnijim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da ste se malo distancirali od voljene osobe i da nemate i dalje baš iste emocije ali takođe još niste spremni ni na prekid veze. Za sada nekako evitirate i stagnirate.

ZDRAVLJE: Skloni ste nervozi i negativnom raspoloženju danas. Potrudite se da se više posvetite sebi i da nađete neki način da se opustite kako biste ugodili sebi.

JARAC

LJUBAV: Današnji dan vam ne donosi preterano velike promene na polju ljubavi. Za sada ste više okrenuti poslu i obavezama i to vam je jednostavno sada prioritet u svakom smislu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama. Povedite računa da ne dođe do neke povrede, do padova, udaraca ili sličnih komplikacija. Budite oprezni ako ste fizički aktivni i ako se bavite sportom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da se trudite da dobro predstavite svoje ideje kako biste imali šansu da dođete do boljih rezultata. Spremni ste da se posvetite poslovnim ciljevima i da date svoj maksimum na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da kriza vlada u vašoj vezi i da niste sigurni na koju stranu će sve to da ode na kraju... Osećate se loše i razmišljate o tome da li biste trebali da povučete granicu.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate neke probleme koji su vezani za kičmu, leđa, ukočenost, tegobe sa leđima. Vreme je da se obratite fizijatru ili da makar odete na neku masažu.

RIBE

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju na polju flerta... Otvara vam se šansa za neku paralelnu vezu ili komunikaciju. Spremni ste da pokrenete nova dešavanja na ovom planu.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja generalno možete da očekujete povoljan dan. Ne biste trebali da imate veće probleme. Osećate se dobro u svojoj koži i stanje vam je generalno stabilno.

žena sreća srećna osmeh radost

Shutterstock

Foto: Shutterstock