Muvanje, flert, par, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

PROČITAJTE JOŠ:

Neki će osetiti ugroženost i gubitak lične slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim raskidima ili pomirenju. Sve to na kraju vodi prema nečemu što je dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama. Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. novembra i zahteva da budete tolerantniji, da oprostite i vezu sagledate drugačijim pogledom. Druga polovina meseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživaće u društvenom životu, pa među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav, piše portal "Tarot horoskop".

BIK

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu sa partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da dosada uđe u vaš ljubavni život. Vreme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplikovati i biće puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. novembra kreće retrogradno, u vašoj 8. kući. Mogli bi se zaljubiti u nekoga ko je već u ozbiljnoj vezi ili braku ili ko ima skrivene namere ili vas želi iskoristiti finansijski. Neki će pomisliti na pomirenje sa bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati da obnove vezu sa vama, bili slobodni ili ne.

BLIZANCI

Novembar 2018. godine je povoljan mesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazaće vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači. Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. novembra, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkritće vam nove vidike, doneti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počeće da vas zanimaju. Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promeniti, strast će se ponovo probuditi. U prvom delu meseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite da čujete.

Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

RAK

Novembar 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. novembra Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt sa Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim romantičnim scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada. Znaćete kako da zasijate u očima onih koji vas privlače i kako da zavedete sa par reči. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i da ostvarite.

LAV

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sijaćete, ostavljati sjajan utisak i sa lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije. Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku.

DEVICA

Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (kuću porodice, doma, emocionalnih korena) 8. novembra 2018. godine. To znači da će kod kuće vladati bolje raspoloženje i da ćete se bolje slagati sa osobama koja volite. Sa voljenom osobom dogovorićete kupovinu nameštaja ili obaviti potrebne popravke i poboljšati svoj životni prostor, a neki će se odlučiti za kupovinu novog stana ili kuće. U drugom delu meseca može nastati zbrka i može doći do nesporazuma i svađa sa voljenom osobom, zato što Merkur, vladar Device, u periodu od 13. do 20. novembra pravi kvadrat sa Neptunom (smeštenim u kući partnerstva). Povrh svega 17. novembra Merkur kreće retrogradnim hodom.

VAGA

Sa druge strane, ovo je odličan period za pomirenje i za pokretanje osetljivih tema, ali prije svega razmislite o svom pristupu. Kod nekih će parova zajednička sredstva i novac biti osetljive teme, ali treba uzeti u obzir neopreznost jednog od partnera u prošlosti. Većina Vaga zna da prilagodi svoje ponašanje kako bi privukle interes partnera, ili ako su stvarno same, kako da privuku nekog u svoj život. Nakon 16. novembra Mars, vladar partnerstva Vage, ulazi u 6. kuću Vage (svakodnevnih obaveza, organizacija svakodnevice, posao). Voljena osoba može postati zabrinuta zbog zajedničkih obaveza. Ova tema može doneti svađe i možda svoje želje nećete moći objasniti dovoljno jasno, zato što Merkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra u 3. kući Vage (komunikacija i učenje). Kada sa voljenom osobom komunikacija nije dobra, treba da budete taktični i strpljivi.

ŠKORPIJA

Do 16. novembra 2018. godine vladar veza Škorpije je retrogradan, u 12. kući Škorpije, a to dokazuje da je vreme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrešavanje unutrašnjih sukoba i onoga što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljna. Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpije, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta).

PROČITAJTE JOŠ:

STRELAC

Ljubavni život Strelaca koji nisu u vezi je uzbudljiv i nestabilan. Povremeno ćete imati potrebu da eksperimentišete, da se igrate, zabavljate i flertujete, zatim da provodite više vremena sa prijateljima ili da učestvujete u grupnim aktivnostima. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, je u Strelcu i 17. novembra kreće retrogradnim hodom. Kvadrat koji Merkur pravi sa Neptunom i Marsom ne daje sigurnost u postojanost veze i da veza ide u dobrom smeru, pa biste mogli doći do zaključka da se ne slažete najbolje sa voljenom osobom. Neki Strelci će se osetiti pod pritiskom, jer će voljena osoba želeti potvrdu osećanja, prosidbu ili brak. To može doneti dosta napetosti i komplikacija u odnosu.

JARAC

Početkom novembra 2018. godine razmišljaćete ozbiljnije o odnosu sa voljenom osobom, o braku i obavezama koje donosi.

Ako ste tek ušli u vezu, pomisao na brak mogao bi vas plašiti ili na zajednički život. Kada Venera završi retrogradnim hodom donećete odluku i osećanja i želje podelićete sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, mogli bi ući u novu vezu sa osobom koju ćete upoznati preko posla ili službenih institucija. Ako ste u tajnoj vezi, imate avanturu ili u toksičnom odnosu, mogli biste raskinuti takav odnos nakon 23. novembra, najverovatnije nakon krize ili ucene, emotivne ili materijalne.

VODOLIJA

Merkur pravi napet aspekt sa Neptunom (od 13. do 20. novembra) i sa Marsom (25. i 26. novembra), šta znači da može biti komplikacija, zbunjenosti, iluzija, rasprava i svađa, najverojatnije zbog novca ili doprinosa u zajedničkom životu. Vladar partnerstva Vodolija ulazi u vašu 11. kuću 22. novembra. Tada bi mogli upoznati osobu koja zaslužuje vašu pažnju i sa kojom možete izgraditi dugotrajnu vezu. Poslednji dani novembra mogu biti dosta napeti, ali to će vam pomoći da raskinete vezu ili brak koja nije funkcionisala već neko vreme.

RIBE

Nedavno je u vašu 8. kuću ušla Venera i nastavlja se kretati retrogradno do 16. novembra 2018. godine. Glavne teme tokom ovog perioda su intimnost, ljubomora, posesivnost i emotivna ili finansijska zavisnost. Često se može čuti tvrdnja da su Ribe emotivno zavisne. Vreme je da ozbiljnije razmislite što za vas znači intimnost i što očekujete od bolje polovine. Neke Ribe će postati opsednute bivšom ljubavi. Bićete zavodljivi, ali nemojte to koristiti i ne ulazite u rizične afere. U trenutku kada Venera kreće direktnim hodom razne tajne mogu isplivati na površinu i uništiti vezu u kojoj ste. Merkur, planeta koja vlada partnerstvom Riba, uključujući i brak, kreće retrogradno 17. novembra 2018. godine.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija