Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Shutterstock, ilustracija

Pare, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sasa tim da osoba koju ste nekada mnogo voleli više ne želi da bude sa vama. Ali morate krenuti napred. Sada je taj trenutak kada se stavlja tačka na prošlost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Dajte sebi dovoljno vremena da se naspavate. Došao je vikend i zaslužili ste da malo predahnete i da se ne opterećujete u bilo kom smislu.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i možda je došlo vreme da polako menjate poslovno okruženje. Nemojte da se plašite promena jer će biti dobre za vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Danas ste veoma osetljivi i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da imate nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom, ali ćete vremenom uspeti da ih rešite. Važno je da sa svoje strane date maksimum kako bi sve bilo dobro.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan za vaše polje zdravlja i veoma lako biste mogli da dođete do novih problema. Potrudite se da radite na stvaranju zdravijih navika.

RAK

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na ovom polju! Ostvarićete sve što budete zamislili! Potrudite se da otvoreno pokažete kakve planove imate u vezi posla.

LJUBAV: Teško vam je da donesete novu odluku na emotivnom planu jer niste sigurni koja je prava osoba za vas... Možda biste trebali da date sebi još vremena... nema potrebe da žurite.

ZDRAVLJE: Malaksalost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Skloni ste problemima sa umorom, vrtoglavicom. Važno je da dovoljno spavate kao i da redovno jedete.

LAV

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve idealno. Rešenje vam može doći sasvim neočekivano. Potrudite se da date sve od sebe kako bi situaciju popravili.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa voljenom osobom i nije vam lako da uvek budete vi ona strana koja prva popusti. Moguće je da am ovaj put ego neće to dopustiti i da dižete nos.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi. Mogući su problemi sa upalama, bakterijama, infekcijama. Ako primetite bilo kakve bolove ili tegobe, obavezno idite kod lekara.

DEVICA

POSAO: Sačekajte neko vreme i samo će vam se pokazati kakvu odluku na poslovnom planu treba da donesete. Nije sada momenat da brzate sa bilo kakvim odlukama.

LJUBAV: Voljena osoba je izrazila želju da se vaša veza stabilizuje ali vi niste sigurni da li delite iste želje za budućnost. Moguće je da imate neke sumnje po pitanju emocija.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Skloni ste problemima sa zdravljem i muči vas učestali kašalj. Jako je važno da se obratite lekaru ako smatrate da imate veće probleme.

VAGA

POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u veće troškove, uspećete da ih nadoknadite kasnije. Finansije će ostati stabilne. Ne biste trebali da se preterano brinete oko posla danas.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu sa kojom biste poželeli nešto ozbiljnije. Moguće je da posle kraćeg vremenskog perioda svakome nađete manu i da vam nije lako udovoljiti.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje. Ne biste trebali da imate razloga za brigu tokom današnjeg dana. Posvetićete se sebi i onima koje volite i uživati u dobrom danu.

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da se danas pozabavite samo najosnovnijim poslovima i da ne ulazite u veće projekte. Možete da očekujete da ćete biti uspešni ako budete bili skromni.

LJUBAV: Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom. Današnji dan vam nije preterano povoljan. Moguće je da ćete imati česte svađe i nesuglasice.

ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku. Nemojte da se naprežete previše danas jer nije povoljna atmosfera za preteranu aktivnost. Čuvajte se mogućih povreda i lomova.

STRELAC

POSAO: Otvara vam se mogućnost da dođete do promene radnog mesta. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Dajte sebi vremena i nemojte da forsirate ništa danas.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi onoliko koliko bi ona to volela. Moguće je da vam nije lako da joj date sve ono što očekuje. Pred vama je period u kojem će biti dosta izazova.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da budu veoma osetljivi kod vas. Posavetujte se sa stomatlogom oko svega što vas muči i vodite računa o higijeni.

Novac i vrednosti držati u unutrašnjim džepovima

Alo/Nenad Vujanović

Novac, Foto: Alo/Nenad Vujanović

JARAC

POSAO: Putovanje koje planirate je povoljno prikazano. Možete da očekujete dobru situaciju. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite važne pomake na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži i zdravlje vam je generalno dobro postavljeno. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju ovo polje danas.

VODOLIJA

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i polako sve dolazi na svoje. Zadovoljni ste okolnostima koje imate. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti dobar.

LJUBAV: Moguće je da ćete danas ući u novu ljubavnu vezu koja će biti vrlo pozitivna za vas. Ako već imate partnera onda se sa njim slažete sasvim dobro i stanje je mirno.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Ako ste imali neke probleme sa peskom ili kamenom u bubrezima sada bi to moglo da vam se pokrene. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

RIBE

POSAO: Očekuje vas sklapanje novog poslovnog ugovora koji vam može doneti značajne pomake. Možete da se nadate poslovnom napredovanju u bliskoj budućnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, možete da očekujete pozitivnu situaciju. Imaćete lepu budućnost. Ne biste trebali da se brinete oko bilo čega danas.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži bi mogla da vas prati. Povedite računa o tome da li vam stvarno odgovaraju kozmetički preparati koje koristite. Čuvajte se alergija.