Devojka, sreća, želje
Shutterstock
Devojka, sreća, želje

Shutterstock

Devojka, sreća, želje, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnog poslovnog ugovora koji će vam doneti značajne poslovne promene. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su naglašeni, moguća je prehlada kao i ostali slični problemi sa zdravljem. Posavetujte se sa vašim lekarom ako bude došlo do visoke temperature.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste svojom materijalnom situacijom. Dolazi vam očekivani priliv novca koji vam puno znači. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen što za vas nije uobičajeno. U narednom periodu vas očekuje dobra faza za mršavljenje. Vreme je da ostvarite bolju formu.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Niste preterano skoncentrisani, a nemate ni preterano veliku motivaciju. Nedostaje vam nešto kako biste mogli da se posvetite poslu do maksimuma. Jednostavno vam nije dan.

LJUBAV: Obuzele su vas emocije i impulsivno reagujete. Niste u stanju da razmišljate o posledicama jer se vodite samo svojim osećanjima. To vas može odvesti u problem.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom i generalno malaksalost koja kod vas vlada i koja vas opterećuje. Povedite računa o svom zdravlju tokom dana.

RAK

POSAO: Moguće je da ste nervozni i da vas brojne poslovne obaveze opterećuju. Teško vam padaju okolnosti u kojima se nalazite i ne osećate se dobro u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Iako umete da budete stidljivi, sa novim partnerom to nije slučaj. Kao da je uspeo da vas oslobodi i na nek način ste se pored njega oslobodili svojih starih kočnica.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme i zbog nervoze i sklonosti ka stresu. Potreban vam je neki ventil, kao naprimer rekreacija.

LAV

POSAO: Ukoliko do vas dođu neki tračevi, nemojte im previše verovati. Moguće je da neko namerno širi pogrešne informacije kako bi vam zamazao oči i kako bi vas naveo na pogrešan put.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja pokušava da vam se približi ali vi niste sigurni da li osećate isto što i ona. Dajte sebi vremena da odlučite u kom smeru će sve to da ide.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas dana. Niste najboljeg zdravlja i vreme je da više računa povedete o sebi. Ovo je dan u kojem možete biti jako malaksali.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete veoma značajnu priliku da ostvarite poslovno napredovanje. Dajte svoj maksimum i nemojte da se ustežete jer će vam se sve isplatiti mnogostruko.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Osvojila vas je svojim šarmom i smislom za humor koji poseduje. Spremni ste za pozitivna ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića. Generalno nastupa faza u kojoj će vam prijati da se više posvetite sebi i svojim potrebama i da se posvetite zdravlju.

VAGA

POSAO: Okolnosti se lako mogu preokrenuti. Možda vam sada deluje da neki problem postoji ali ubrzo će sve biti drugačije. Veoma ste snalažljivi i naćićete rešenje za sve.

LJUBAV: Spremni ste za strastvenu avanturu sa osobom koja vas magnetski privlači. Uzbuđenje je na visokom nivou i lepo vam je kada ste zajedno. Dobar ste par i prijate jedno drugome.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u predelu nogu su mogući kod vas. Ako imate neke stare povrede onda je vreme da se pozabavite time da ih do kraja zalečite i rešite.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja. Nemate razloga za brigu, na ovom planu vam sve solidno ide i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Posao ide dobro.

LJUBAV: Možete da očekujete nesuglasice sa partnerom. Ukoliko ste preterano ljubomorni sledi vam manja kriza u braku. Ako ste slobodni nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt je naglašen kod vas. Povedite računa da ne dođe do neke urinarne infekcije. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoje radno mesto. Ne priželjkujete promenu posla, a deluje vam da ona dolazi u svakom slučaju. Pred vama je faza u kojoj ćete raditi na prilagođavanju.

LJUBAV: Pokušajte da pokažete voljenoj osobi da ste sazreli i da nećete ponavljati neke greške iz prošlosti. Važno je da povratite njeno poverenje i da radite na komunikaciji.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i potrudite se da nađete dovoljno mira i zadovoljstva u sebi, a ne da ga tražite u opijatima i stvarima koje vam to ne mogu doneti.

JARAC

POSAO: Očekuje vas sklapanje nove saradnje koja bi mogla da vam donese veći obim posla. Zadovoljni ste. Pred vama je generalno povoljan period za poslovno polje.

LJUBAV: Partner će vas prijatno iznenaditi. Očekuje vas veoma lep dan u zajedničkom društvu. Sve vam ide sasvim glatko! Možete da očekujete veoma pozitivan dan!

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Pogotovo ako ste bili skloni pojavi peska ili kamena u ovom predelu, očekuje vas nepovoljan period.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povećan obim posla. Veća zarada će uslediti, što vas svakako čini srećnim i podiže vaš moral i motivaciju. Pred vama je povoljan period za posao.

LJUBAV: Moguće je da vam je potrebno neko vreme za razmišljanje. Recite svom partneru iskreno da vam požurivanje smeta i da vam je potrebno više vremena za sve.

RIBE

POSAO: Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza. Možete da iskoristite priliku da se opustite. Uživaćete u vikendu kao i u pretprazničnoj atmosferi bez obaveza!

LJUBAV: Očekuje vas veoma uzbudljiv dan kada je u pitanju polje ljubavi. Sve se odigrava veoma brzo i spontano. Spremni ste da se prepustite svojim osećanjima i da uplovite u vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima koje bi mogle da za vas predstavljaju slabu tačku. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće kada je u pitanju vid.