seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

Ako imate sreće da ste Vodolija u horoskopu, prema ovom istraživanju imaćete bolji seksualni život u odnosu na one ljude koji su rođeni u nekom drugom znaku. Prema pisanju Evokea, Vodolije najsnažnije vole i najviše veruju svojim partnerima.

Vodolije tokom života imaju 11 ljubavnih partnera, što je znatno manje od Device koja ih ima čak 15 i to je znak sa najvećim brojem partnera. Vodolije različitim karakteristikama pokazuju najbolje rezultate kada je reč o nivou seksualnog zadovoljstva.

Među najpoznatijim Vodolijama na svetu su Hari Stajls, Dženifer Aniston i Džastin Tiomberlejk. U anketi je učestvovalo 3.500 ljudi, a pokazalo se da 42 odsto ljudi zaista veruje u ono što pročita u horoskopu, a 21 odsto ispitanika partnera pita za horoskopski znak pre nego s njim stupi u odnos.

Rezultati se podudaraju sa rezultatima do kojih su došli astrolozi, koji kažu da su Vodolije prijateljske, iskrene, lojalne, originalne i inventivne, a sve ih to čini odličnim ljubavnicima. Njihova omiljena boja je crvena, srećni broj je 2 i imaju tendenciju da najviše izlaze četvrtkom.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Komentari (3)

XXL

30.10.2018 17:03

Pa to i JA stalno ponavljam svojoj sadašnjoj emotivnoj partnerki, a Ona mi ne veruje.

Valjevac

30.10.2018 18:49

Ja sam bik i svaka mi kaze da sam joj drugi al da sam najbolji

VladimirR

31.10.2018 08:24

@Valjevac - 'Znači da bukvalno shvataju tvoj znak? I misle da si pripadnik te vrste.'