SVA MUŠKA DECA SU MORALA DA NOSE HALJINE ZBOG ZAŠTITE Homoseksualni babun terorisao selo, njih petorica zbog njega imaju analni kancer! (FOTO/VIDEO)

Vest koja je izavala kontroverze

babun
babun, Foto: shutterstock

Sajt "National New Bulletin" je 2017. godine objavio vest sa naslovom "Gej babun teroriše selo. Petorica ljudi sad imaju analni kancer".

Oni su tada napisali da stanovnici tog sela žive u strahu od velikog muškog babuna, koji se zove Somizi (pretpostavlja se da je taj nadimak dobio po televizijskom voditelju Somizi Mlongou koji je "izašao iz ormara") koji voli da pipa i da ima seksualne odnose sa muškarcima.

"Babun je napao više od šestoricu muškarca u proteklih nedelju dana, a ono što je začuđujuće je činjenica da ovaj babun napada samo muškarce i trudi se da ih ne povredi, već da im pruži seksualni preformans, da bi nakon istog otišao" - ističe "National New Bulletin" koji je dodao da su žrtve imale i povrede:

"Petorica njih je primljeno u bolnicu nakon akutnih analnih bolova i vrtoglavice. Doktori su potvrdili da imaju analni kancer!"

U tekstu dalje stoji: "Sva muška deca su bila primorana da nose haljine kako bi sprečili da ih babun napadne!"  

Ovaj artikal je veoma brzo postao viralan, a mnogi su naseli na ovu homofobičnu vest koja je izazvala "anti-gej histeriju".

Ubrzo je cela stvar raskrinkana, a mnoge LGBTQ komune su osudile ovu senzacionalnu vest i njihove autore za homofobičnost.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi