Adolf Hitler
Printscreen/Youtube
Adolf Hitler

Printscreen/Youtube

Adolf Hitler, Foto: Printscreen/Youtube

Drugi svetski rat omogućio je fašistima da sprovode eksperimente nad ratnim zarobljenicima i logorašima.

Svi oni bili su izloženi genetskim i fiziološkim efektima. Zarobljenici u logorima bili su izloženi nepodnošljivoj vrućini i užasnoj hladnoći, raznim otrovima i psihotropnim lekovima.

Pristalice "tajnog znanja" želele su da "repliciraju prave Arijevce" iz SS elite, koja je obuhvatala pripadnike takozvanih viteških odreda. Takođe su bili izloženi različitim merama uticaja, uključujući i versko-mistične.

Adolf Hitler

Associated Press

Adolf Hitler, Foto: Associated Press

Pored Anenerbe, obuka takvog osoblja sprovedena je na Institutu za rasne studije, gde su primenjena znanja stečena na Tibetu, kako bi se naučilo kako da stimulišu mozak.

Prema oskudnim podacima u arhivskim spisima, od ovih vojnika koji su prošli specijalnu obuku stvoreni su strogo klasifikovani specijalni SS bataljoni, koji su bili potčinjeni samom Hitleru.

Takvi bataljoni (1941. nije ih bilo više od 20-30, svaki sa po 500-1000 super-vojnika) delovali su na mestima najtežih borbi.

Možda je to razlog zbog čega su nemačke trupe napredovale s manje žrtava i kretale se tako efikasno. Oni su bili specijalni SS bataljoni.

Odgajanje "pravih Arijevaca", uz pomoć usmerene selekcije, izvršeno je u dečjim domovima Lebensborn. Tamo su odgajana deca posebno odabranih parova i ona pronađena na okupiranim teritorijama, ali uvek u skladu sa arijevskim standardima - samo oko 20 hiljada.

Nakon toga, mnogi od njih su se odlikovali dobrim fizičkim ili mentalnim razvojem, ali njihovi očevi su identifikovani samo u tri slučaja.

To su bili oficiri specijalnih bataljona SS-a, što ukazuje na uspešan prenos kvaliteta koje su stekli nasleđivanjem.

Pročitajte još: