Zvezde Granda
YouTube/Printscreen

 

Zvezde Granda

YouTube/Printscreen

Zvezde Granda, Foto: YouTube/Printscreen

Takmičila se "rame uz rame" sa Katarinom Živković, Milanom Stankovićem, Dinčom, Radom Manojlović, snimila je tri hita i potpuno nestala sa scene.

„Grand produkcija“ otkrila je mnoge talentovane mlade pevače, kojima je dala šansu da se takmiče i da postanu poznati javnosti.

Međutim, mnogi su se nakon završetka šoua povukli sa scene i nisu uspeli da izgrade uspešnu karijeru. Neki su, s druge strane, bili veoma pristuni u medijima, da bi se na kraju naprasno „izgubili“.

Jelena Marinkov

YouTube/Printscreen

Jelena Marinkov, Foto: YouTube/Printscreen

Jedan od primera jeste lepa pevačica Jelena Marinkov, koja je publici postala poznata 2007. godine tadašnjim učešćem u trećoj sezoni „Zvezda granda“.

Folk pevačica Jelena Marinkov stekla je neviđenu slavu u grupu ''Bonami'' a onda je odlučila da ih napusti i krene putem "Zvezda Granda".

Pevačicu rođenu 1983. pamtili su po hitovima "Slika", "Samo da i ti osetiš", "Luda devojka", koji su se pevali na veseljima, međutim ubrzo njena slava je opala i ona je prestala da se pojavljuje u medijima. Njene kolege Katarina Živković, Milan Stanković, Milan Dinčić-Dinča i Rada Manojlović stekli su značajno veću slavu od Jelene koji su uspeli i da održe.

Gostujući na jednoj televiziji, svojevremeno, Jelena je izjavio „da bi volela da je više bude na najgledanijim televizijima“.

Čak se 2011. obrela u rijalitiju Dvor koji se emitovao na TV Pink, ali ni to joj nije pomoglo da postane poput ostalih devojaka iz Granda.

Danas Jelena se i dalje bavi pevanjem i to po svadbenim veseljima...