Mica Trofrtaljka
YouTube/Printscreen
Mica Trofrtaljka, Foto: YouTube/Printscreen

Mica Trofrtaljka, kojoj je pravo ime Milica Ostojić, ostala je upamćena po ulozi u filmu "Lepa sela lepo gore". I dan danas rečenice "Šut' bolan, erotika", kao i "Vid' ćune, prava pionirska" izgovaraju mnogi, a na društvenim mrežama je svojevremeno isplivao je snimak kako Mica sa svojih 76 godina, komentariše sebe u ulozi koju je igrala pre 23 godine.

Čuvena teta Đana, lik koji je Mica otelotvorila, šokirala je izjavom da se ne seća naziva pomenutog filma, što možete pogledati u snimku.

Ona je bila preteča modernih pevačica , poznata je i po pesmama koje su pune kiča i šunda. Nju su, kako je i sama napominjala u intervjuima, "braća iz kafane terala motkom" ali se uvek vraćala na radost publike.

"Šta će meni kola i kuća sa spratom, kad ja volim jednog sa debelim vratom, pa ga često molim dok radi masažu uteraj mi, uteraj, kola u garažu", peva Mica Trofrtaljka.

Mica Trofrtaljka, Foto: YouTube/Printscreen

Iznenadićete se, Mica koja živi u selu Milićevci se priprema za snimanje nove pesme, kako je tada otkrila u razgovoru za medije (Blic).

- Imam u planu da snimim pesmu uskoro. To će biti pravi bum - istakla je Mica tada koja nam je priznala da još uvek uživa u svojim starim pesmama te da ih rado peva po kući.

- Ma, non stop pevam po kući. Najviše volim "Davorike dajke", uh... - prisetila se Mica svoje omiljene pesme sva uzbuđena.