Suzan Bojl
Printscreen / Youtube
Suzan Bojl

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube
 Suzan Bojl

printscreen

Foto: printscreen

Iako je imala više nego dovoljno novca da sebi kupi vilu, Suzan se odlučila da ostane u svojoj maloj kućici. Ekstragavantne kupovine, otkrila je za "OK!Magazine", tek čekaju.

Ono na šta je takođe potrošila novac jesu časovi vožnje. Suzan oduvek želi da sedne za volan, ali nikako ne uspeva da položi vožnju. Ipak, ne odustaje i dio novca odvojila je i za polaganja.

Podsetimo, Suzan se povukla iz javnosti nakon što je shvatila da ne može da se nosi sa tolikom popularnošću i pritiscima javnosti.

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i celi tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom.

Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno menja broj telefona.

U večeri finala, dok je celi svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu, međutim, osim jednog nastupa, ništa se posebno novo nije dogodilo.

Inače, pevačica je već nekoliko meseci u vezi sa jednim uspešnim doktorom iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Uživam u vezi, ali najveći problem nam stvara moja introvertnost i to što patim od autizma od detinjstva - rekla je Bojlova.