Marta Keler
alo!
Marta Keler

Screenshot Youtube/RTCG

Marta Keler , Foto: Screenshot Youtube/RTCG

Marta Keler je svima poznata kao "Virdžina" iz istoimenog filma svima, a već nekoliko godina profesionalno je angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Najpoznatija Virdžina domaćeg filma Marta Keler danas ima 43 godine. Poznati lik zaigrala je sa nepunih 15 godina. Danas je suprug poznatog muzičara, Zija Valentina i mama dečaka Gordana (10).

Decenije su prošle od njenog velikog filmskog uspeha, a ona se minimalno promenila.

Marta Keler

Screenshot Youtube

Marta Keler , Foto: Screenshot Youtube

 

Marta je iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

 

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Marta Keler

Screenshot Youtube

Marta Keler , Foto: Screenshot Youtube

Oprobala se 2006. godine i u rijaliti programu “Veliki brat”. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je pre 10 godina dobila sina.

Vratila se na kraju glumi, najaktivnija je u pozorištu iveć četiri godine član Pirotskog narodnog pozorišta.

Marta Keler

Screenshot Youtube

Marta Keler , Foto: Screenshot Youtube

 

– Meni je tamo u Pirotu fantastično. Prihvatili su me i prigrlili kao svoju, stvarno. Nemam utisak da sam došla iz drugog grada. Kada boravim u Pirotu, ja sam kod porodice Manić, kod divnih ljudi, oni su stvarno fantastični. Ma svi su tamo super. Mi smo u pozorištu svi kao jedna familija. Nema sujete, nema ničeg lošeg – oduševljeno je svojevremeno rekla Marta u intervjuu za Puls.

 

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

– Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena – Gordan Rizvanbegović Keler.

Marta Keler

Screenshot Facebook

Marta Keler , Foto: Screenshot Facebook

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!