HEROJ NAŠEG DETINJSTVA! Poznati voditelj simbol je jedne generacije, a ušao je u devetu deceniju: Evo kako je izgledao pre više od 30 godina!

Procenite kako se drži.

Minja Subota
Foto: Dejan Briza/Alo!

Minja Subota je čuveni televizijski voditelj, heroj detinjstva mnogih mališana, a kako vreme prolazi, čini se da na njega vreme ne utiče baš puno.

Domaćin kultne emisije "Muzički tobogan" prošetao je prestonicom u svom prepoznatljivom stilu, onako veliki, a u isto vreme tako skroman i nenametljiv.

Minja Subota
Foto: YouTube/Printscreen

Jednom prlikom je izjavio da ima sve što mu treba u životu. Možda je upravo taj pozitivni stav recept za spokojan život u kome se ne vide znakovi starenja.

"Imam sve što mi treba. Pokloni ne moraju da budu veliki i skupi, već da vas prijatno iznenade. Meni više znači kad me zovu ljudi i šalju mi poruke. Šta ćete lepše od toga?" - rekao je jednom prilikom za Kurir.rs Milan Subota, koga ustvari niko i ne zove po imenu.

Pre više od 30 godina u "Muzičkom takmičenju" prepoznao je talenat mnogih koji su nakon toga napravili pevačke karijere, a njegov fizički izgled kao da se nije promeni, uprkos godinama.

Minja Subota
Foto: YouTube/Printscreen

Supruga mu je umrla na kraju 2018. godine, sa kojom je bio zajedno četiri decenije.

Danas je u penziji.

Prisetmo se kako je izgledao Muzički tobogan:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi