ine gavrilovic, zvezde granda
Instagram pr.screen
ine gavrilovic, zvezde granda

Instagram pr.screen

ine gavrilovic, zvezde granda, Foto: Instagram pr.screen

Ines Gavrilović, nekadašnja voditeljka televizije Pink i prve dve sezone "Zvezda Granda", koja se povukla iz javnog života, ostvarila se kao majka.

Ona je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kiara. I dok se bavila voditeljskim poslom, Ines nije volela mnogo da se eksponira u medijima, a pogotovo otkako je odlučila da se povuče iz javnosti. Živi miran porodični život, daleko od očiju medija, i uživa u svojoj novoj ulozi majke.

Inače, Gavrilovićeva je ostala upamćena po neverovatno brzom govoru i često su čak zbijane šale s tim. Zbog toga su joj se često potkradali i lapsusi, koji su se potom prepričavali. Mnogi su je šaljivo nazivali mitskim bićem i majkom folk tok-šoua. Ipak, ova fakultetski obrazovana žena odlučila je da se skloni sa scene i posveti nekim drugim vrednostima.

Ppričala toliko brzo da je postojala i "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović". Ali, njeno "Nedeljno popodne" gledaoci nisu propuštali. Osim pomenute emisije bila je i prva voditeljka "Zvezdi Granda".

Umela je da napravi i incidente kao što je onaj kada je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji. U jednom trentuku rešila je da se povuče iz javnog života, a posetioci izložbi pasa su je tamo sretali.

Naša preporuka