Anabela Atijas u emisiji Zvezde Granda specijal
Printskrin TV Prva
Marija Mihajlović

Jutjub printskrin

Marija Mihajlović, Foto: Jutjub printskrin

Ne samo da je Marija Mihajlović važila za jednu od najboljih džez i pop pevačica, već je otpevala i sve one dens hitove koji su bili mejnstrim u tom periodu. Mislimo na Funky G, Đogani fantastiko i slične.

PROČITAJTE JOŠ:

To je, doduše, radila iz senke i istina je izbila na videlo tek godinama kasnije, a Marija Mihajlović je bila član sastava Dejan Cukić i spori ritam bend od 1996. do 2000. godine.

Pesmu "Dačo, volim te", koja je bila hit grupe "Duck" pevala je Marija Mihajlović. Ksenija Pajčin je u spotu i na nastupima 90-ih samo otvarala usta i đuskala. Zapravo Marija je i potpisana kao pevačica na albumima izvođača za koje je pevala, a među njima su „Funky G“, „Đogani“, „Duck“, „Dr. Iggy“.

Kada je reč o njenom vokalnom učešću u grupi "Fanki Dži", ona je o tome javno pričala još devedesetih godina. Tada nije bila nimalo blaga prema Anabeli Atijas i drugim pevačicama kojima je "pozajmljivala" glas. 

Anabela Atijas u emisiji Zvezde Granda specijal

Printskrin TV Prva

Anabela Atijas u emisiji Zvezde Granda specijal, Foto: Printskrin TV Prva

- Ja sam insistirala da na svim tim nosačima zvuka stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta pise na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se tu pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - rekla je svojevremeno Mihajlovićeva.

Po pesmi Marija je naplaćivala oko 50 evra.

Snimila je brojne reklame i džinglove za radio i televiziju. Peva prateće vokale mnogim vodećim muzičarima regiona i drži školu pevanja.  Bila je vokalni trener i stalni član žirija u prve dve sezone muzičkog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

A onda kao da je nestala s muzičke scene i pojavila se na jednoj drugoj, društveno aktivističkoj. Ona se nedavno pojavila na Konferencija Inicijative za legalizaciju marihuane u Srbiji (IRKA) i na njoj nastupila kao aktivistkinja Inicijative.

Njene emisije svi obožavate, a evo kako izgleda muž voditeljke Tamare Grujić! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 25.08.2019. 09:35 Retko se pojavljuju zajedno u javnosti! Tamara Grujić, Foto: print screen Šarmantnu voditeljku Tamaru Grujić imate prilike da gledate u emisijama "Sa Tamarom u akciji" koja se emituje na Radio-televiziji Srbije. U relaizaciji ove emisije pomaže joj suprug Vuk Đoković, sa kojim se upustila u preduzetničke vode.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!