Marijana i Nemeš
Screenshoot Youtube
Nemeš

Screenshoot Instagram

Nemeš, Foto: Screenshoot Instagram

Nikola Nemešević Nemeš, postao je poznat javnosti kao učesnik rijalitija "Veliki brat". Tada je pred kamerama uplovio u vezu sa Marijanom Čvrljak koja je svog supruga prevarila i to uživo pred milionima.

PROČITAJTE I:

 

 

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš su imali seks pred kamerama već posle posle prve žurke u kući na Košutnjaku, a sve je to gledao njen suprug Ivan Čvrljak, dok je čuvao njegovu i Marijaninu ćerku koja je tada imala 2 godine. Marijana i Nemeš su čas raskidali, pa se mirili.

Marijana i Nemeš

Screenshoot Youtube

Marijana i Nemeš, Foto: Screenshoot Youtube

Njen suprug Ivan Čvrljak izjavljivao je tada u medijima da je Marijana bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju. Posle burne veze pred kamerama "Velikog brata", Marijana i Nemeš su nastavili romansu.

Posle nekoliko raskida, Marijana i Nemeš su se venčali u avgustu 2016. godine. Ona je davala izjave da je njen brak sa Ivanom Čvrljkom bio loš i da je to, između ostalog, razlog preljube.

Ipak, ni brak sa Nemešom nije potrajao. Par se razveo već 2017. godine, a Marijana je našla utehu u naručju izvesnog Tomislava Grizelja Gricka.

"Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši", rekao je Nemeš nakon razova. Nemeš smatra da za kontaktom nema nikakve potrebe.

"Nema potrebe za time, ali nismo se rastali u zloj krvi", istakao je, pa nastavio: "Promeni se čovek, nije to tako retko. Negde usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E, bolje dobar razvod nego loš brak", zaključio je.

PROČITAJTE I:

 

Nemeš je nedavno pažnju medija privukao kada je rešio je da otkaz i to javno! Nemeš se našao u centru pažnje, kada je u firmi u kojoj je do nedavno radio, dao otkaz i to uz trubače!

Prvo je snimio i objasnio šta se dogodilo prethodni dan, gde je, prema njegovim tvrdnjama, vlasnica firme maltretirala kolege i njega.

Nemeš

Screenshoot Instagram

Nemeš, Foto: Screenshoot Instagram

"Juče je vlasnica firme u kojoj radim bila neverovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj.

Nemeš

Screenshoot Youtube

Nemeš, Foto: Screenshoot Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!