Ines Gavrilović
Screenshoot Youtube
Ines Gavrilović

Screenshoot Youtube

Ines Gavrilović, Foto: Screenshoot Youtube

Voditeljke koje su se pojavljivale na malim ekranima, koje je publika volela zbog njihovog atraktivnog izgleda i beskprekornog obavljanja posla, kao da su „nestale“ sa scene, odnosno ne pojavljuju se više u medijima, a o njihovom životu se ne zna mnogo toga.

Neke su se zasitile javnog posla i rada na televiziji, dok su druge odlučile da se posvete svojim porodicama i stave ih na prvo mesto.

Tamara Raonić

Voditeljka, koju svi pamte po dugogodišnjem vođenju emisije "Grand show", Tamara Raonić pre nego što je uplovila u medijske vode, bila je stjuardesa, kada je sa sa samo 18 godina i bez završene srednje škole konkurisala u kompaniji "Jat" i dobila posao. Međutim, nakon dve godine rada odličila je da da otkaz zbog tadašnje političke situacije u Jugoslaviji.

Tamara Raonić

printscreen

Tamara Raonić, Foto: printscreen

Ubrzo nakon toga, konkurisala je za nova TV lica na Trećem kanalu, da bi joj kasnije bila dodeljena emisija "Svetlosti velegrada" koju je vodila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom. Osim pomenute emisije, vodila je "Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda”. Davne 1998. godine direktor "Granda" Saša Popović prepoznao je Tamarin kvalitet i ubrzo je dobila ponudu da vodi "Grand show" koju je prihvatila i zadržala se na toj poziciji narednih osam godina. Nakon prezasićenja poslom, voditeljka je odlučila da se posveti svom mužu Predragu, ćerki Anji i sinu Milošu, a o svom privatnom životu ne daje izjave u javnosti.

Ivana Savić

Ivana Savić, voditeljka rijaliti programa "Parovi" koju je velika većina publike zavolela, odlučila je da da otkaz i otputuje u Ujedninjene Arapske Emirate, gde radi kao stjuardesa.

Ivana Savić

Screenshoot Youtube

Ivana Savić, Foto: Screenshoot Youtube

Ines Gavrilović

TV lice koje je, takođe, ostalo upamćeno jeste Ines Gavrilović. Devedestih godina Ines je radila na televiziji "Pink", a gledaocima su posebno bili simpatični njeni lapsusi. Pored toga, kritikovali su je da brzo priča, pa je postojala "kletva" koja je glasila "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović", ali to nije sprečilo njenu emisiju "Nedeljno popodne" da bude jedna od najgledanijih. Lepa voditeljka je svojevremeno izjavila da ne želi da se o njenom životu piše i povukla se u medijsku ilegalu.

Ines Gavrilović

Screenshoot Youtube

Ines Gavrilović, Foto: Screenshoot Youtube

Jelena Žeželj

Nekadašnja učesnica rijaliti programa „Veliki Brat“ Jelena Žeželj, danas Seležan, stekla je popularnost 2007. godine. Jelena je nakon učešća u “Velikom bratu” dobila angažman na “Prvoj” televiziji i godinama je vodila emisije sve dok nije napustila Srbiju i otišla u Ameriku, gde se udala i rodila dvoje dece sina Stefana i ćerku Miu. Pre braka se zabavljala sa Igorom Kojićem, koji ju je ostavio zbog toga što je isplivao intimni snimak na kojem je prisna sa muškarcem. 

Jelena Žeželj

Screenshoot Youtube

Jelena Žeželj, Foto: Screenshoot Youtube

Rada Radenović

Jedna od najzgodnijih voditeljki, Rada Radenović već dug niz godina je u epicentru javnosti. Svojevremeno je ostala u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom, koji je u tom periodu već imao ženu. Rada je na svet donela sina Petra kojem se maksimalno posvetila i povukla iz medija, iako je potom radila u "Zadruzi" i u emisiji "Sa Radom na ti".

Rada Radenović

Dejan Briza/Alo!

Rada Radenović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Olja Crnogorac

Još jedna privlačna voditeljka sa malih ekrana, Olja Crnogorac, osim što mami poglede gde god da se pojavi zbog svog izvanrednog izgleda, odlučila je da promeni profesiju. Naime, ona je napustila televiziju i posvetila se dizajniranju elegantnih toaleta, koje se, sudeći po raskošu u kojem Olja živi, dobro prodaju.