policajac sa petlovog brda
Screenshot Youtube
policajac sa petlovog brda

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dogodovštine Ljubiše Samardžića u ulozi samohranog oca četvoro dece u seriji “Policajac sa Petlovog brda” oduševljavale su publiku kraj malih ekrana, a prva epizoda prikazana je pre 26 godina u februaru.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebno mesto zauzimala su deca policajca, tri devojčice i jedan dečak, među kojima ima i onih koji se više nikada nisu bavili glumom, a nekima je baš ovaj projekat bio poečtak velike karijere.

Branka Katić (Jasna Simić)

Branka Katić je već ušla u glumačke vode kada su joj ponudili ulogu Jasne. Iako je bila upečatljiva u ovom ostvarenju, iste te godine je snimila film “Mi nismo anđeli” koji je obeležio njenu karijeru.

Branka Katić

Screenshot Youtube

Branka Katić , Foto: Screenshot Youtube

Preselila se u Englesku krajem devedesetih, udata je za britanskog režisera s kojim ima dva sina, a živi i radi na relaciji Los Anđeles – London. 

Čak je delila kadar i sa čuvenim Džonijem Depom u filmu “Državni neprijatelj”.

Branka Katić

Profimedia

Branka Katić, Foto: Profimedia

– Džoni Dep je nestvarno talentovan i šarmantan. Bilo je pravo zadovoljstvo glumiti sa njim. Često smo pravili šale na srpskom, koji je on naučio dok je snimao sa Emirom Kusturicom – ispričala je Branka Katić o svojoj saradnji sa poznatim glumcem.

Katarina Radivojević (Sonja Simić)

Glumački debi Katarina je napravila upravo u seriji “Policajac sa Petlovog brda”, ali domaća publika će je upamtiti po ulozi Zone Zamfirove u istoimenom filmu.

Katarina Radivojević

Screenshot Youtube

Katarina Radivojević , Foto: Screenshot Youtube

Danas živi i radi u Los Anđelesu, a u Srbiju se vraća povremeno i na poziv reditelja, pa trenutno glumi u popularnoj seriji “Ubice mog oca”.

Katarina Radivojević

Tanjug

Katarina Radivojević, Foto: Tanjug

Tijana Vukotić (Tanja Simić)

Tijana Vukotić je jedina kojoj je uloga u seriji bila prva i poslednja u karijeri. Jedno vreme je živela u inostranstvu, a radi kao veterinar i ističe da se nije pokajala što nije nastavila glumačku karijeru.

Tijana Vukotić

printscreen

Tijana Vukotić, Foto: printscreen

– Naprosto me je život odveo na drugu stranu. Jedno vreme sam živela u inostranstvu, a posle povratka u Srbiju upisala sam veterinu. Oduvek sam želela da postanem veterinar – rekla je Tijana u jednom intervjuu.

Tijana Vukotić

Screenshot Facebook

Tijana Vukotić, Foto: Screenshot Facebook

Marko Stojiljković (David Simić)

Marko Stojiljković, najmlađi član glumačke ekipe, igrao je jedinog sina policajca Boška Simića, a Davida je publika prosto obožavala.

Nakon prve uloge, Marko je igrao i u epizodi “Orkestar” u “Otvorenim vratima”, nakon čega je glumu zauvek napustio, ali ne i ljubav prema filmu.

Marko Stojiljković

printscreen

Marko Stojiljković, Foto: printscreen

Danas piše filmske recenzije na svom blogu “Film na dan”.

Ljubiša Samardžić nas je prošle godine, nažalost, napustio, a Stojiljković se od njega emotivno oprostio.

Marko Stojiljković

Screenshot Facebook

Marko Stojiljković, Foto: Screenshot Facebook

– Zbogom, džine. Bio si šmeker i bila je čast raditi s tobom – napisao je Stojiljković na svom fejsbuk profilu.

Otpevala je pesme koje i danas obožavate, a Anabelu je učinila zvezdom! Sada se zalaže za nešto što izaziva opštu pometnju u Srbiji!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 25.08.2019. 13:44 - 25.08.2019. 14:52 Njeno ime i dalje se pominje kao "najmoćniji ženski vokal devedesetih u Srbiji" Marija Mihajlović, Foto: Jutjub printskrin Ne samo da je Marija Mihajlović važila za jednu od najboljih džez i pop pevačica, već je otpevala i sve one dens hitove koji su bili mejnstrim u tom periodu.

Pogledajte BONUS video:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!