ŽIVI KAO BUBREG U LOJU I IMA MILIONE FANOVA! Devojčica sa najpoznatijeg mema na internetu je porasla! Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Nekad i sad!

Kloi
Kloi, Foto: Screenshoot Instagram

Jedna od devojčica koja se proslavila sasvim nenamerno i neplanirano je devetogodišnja Kloi - devojčica sa jednog od najpoznatijih mimova u kratkoj istoriji društvenih mreža. Milioni su šerovali njenu fotku u skladu sa odeređenim situacijama.

 

Ako ste stalni korisnik Interneta, sigurno prepoznajete ovaj mem, a nastao je kada je majka plavokosu Kloi snimila dok se njena sestra raduje zbog vesti o putu u Diznilend.

Kloi
Kloi, Foto: Screenshoot Youtube

"Slučajno sam postala mem i to je cela priča", kaže ova devetogodišnjakinja, koja i danas ubira plodove slavnog mema, s obzirom na to da ima vrlo razvijene profile na društvenim mrežama, kojima upravlja njena majka 

VUK DRAŠKOVIĆ SA ŽENOM U CRNOJ GORI Na Kraljevoj plaži jedu picu i vole se, a pravo je ČUDO kako Dana sa 73 godine izgleda u BIKINIJU! (FOTO)

Kloi
Kloi, Foto: Screenshoot Instagram

"Bilo je ludo,u jednom trenutku niko ne zna ko si, a u drugome pola sveta zna", ističe Kejt i kaže kako im se život potpuno promenio od tog trenutka, i da ne žale za čim. Naime, one su proputovale pola sveta i imaju brojne privilegije.

TEK DA VIDITE KAKAV JE KADA SE SKINE! Za zgodnim telohraniteljem iz Srećnih ljudi su LUDELE ŽENE! Danas je još bolji frajer, a gledali ste ga u seriji koju Srbi obožavaju

Danas profil Kloi i njene starije sestre Lili prati više od pola miliona ljudi, dok ih na Jutjubu prati oko 245.000.

Kloi
Kloi, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi