SEĆATE LI SE KVIZA "NAJSLABIJA KARIKA"? Britka na jeziku i užasno stroga: Voditeljka popularne emisije danas živi život daleko od malih ekrana! (FOTO/VIDEO)

"Privatno nisam stroga kako u kvizu".

Sandra Lalatović
Foto: Printscreen / Youtube

"Dobro došli u najslabiju kariku. Iz nedelje u nedelju gledamo pet miliona dinara, ali do sada niko nije uspeo da im se približi. Upoznajmo takmičare", glasile su svojevremeno najave voditeljke Sandre Lalatović u poznatom kvizu "Najslabija karika".

Kviz "Najslabija karika", koji se prikazivao na televiziji "BK", mnogim gledaocima ostaće upamćen po neizvesnosti tokom emisije i pitanja ko će odneti pozamašnu svotu novca. Svi pamte čuvenu voditeljku Sandru Lalatović, zbog koje je Srbija bila podeljena. Jedni su voleli njenu oštrinu, drugima je to išlo na živce, a Sandra danas vodi potpuno drugačiji život i nije na malim ekranima.

Sandra Lalatović
Foto: Printscreen / Youtube

Posle prekida emitovanja "Najslabije karike" oprobala se kao voditeljka emisije "Paparaco lov", a onda se posvetila privatnom životu. Pre deset godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Na venčanju je uzela suprugovo prezime, a za kumove je izabrala Vuka Jeremića i njegovu suprugu Natašu.

Nakratko je vodila i emisije "Preljubnici" i "Krtica", a danas radi kao novinar na "Sputnjiku".

Sandra se sa radošću se priseća momenata kada je vodila popularan kviz.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati"... (smeh) Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je jednom prilikom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi