Jelena Stožinić
printscreen
Jelena Stožinić

printscreen

Jelena Stožinić, Foto: printscreen

Jelena Stožinić je srpska manekenka koja se oprobala i u rijalitiju “Farma“, udala se za fudbalera, a potom potpuno nestala.
Jelena Stožinić ima trideset godina, a sa samo 14, 2003. počela je da se bavi manekenkstvom i to u Milanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dara Bubamara

Dejan Briza/Alo!

Upravo je u Milanu počela njena inostrana karijera, a koju je nastavila noseći odeću za poznate svetske kreatore u Parizu i Njujorku.

Zbog povezanosti sa svojom porodicom Jelena je rešila da se 2009. godine vrati u Beograd gde je započela saradnju sa poznatom srpskom modnom agencijom. Jelena je tokom svoje karijere bila zaštitno lice svetski poznatih marki.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stožinić Dunjić ? (@killer_leatherskirts) on Mar 3, 2018 at 9:42am PST

Na “Farmi” je učestvovala kako bi mogla da promoviše školu u kojoj radi. Jelena je bila u trećoj sezoni Farme kada su se osim nje takmičili: Ekrem Jevrić, Tina Ivanović, Zlata Petrović, Renato Henc, Bata Zdravković, Zoran Pejić Peja, Aca Ilić, Hasan Dudić, Zorana Pavić, Jasmina Ana, Zorana Jovanović Šikica, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Natalija Trik Fx…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stožinić Dunjić ? (@killer_leatherskirts) on Sep 15, 2018 at 10:59am PDT

Jelena se 2012. udala za fudbalera Darka Dunjića sa kojim ima sina. Jelena se gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti, a danas izgleda potpuno drugačije od perioda kada je učestvovala u rijalitiju što potvrđuju i fotografije koje kači na svoj instagram.

PREPORUČUJEMO I:

Ana Mitić

printscreen