Mobilni telefon, android
Shutterstock
Mobilni telefon, android

Shutterstock

Mobilni telefon, android, Foto: Shutterstock

„Mi se pre braka nismo ni videli i šta nam je falilo?“ Neretki su zaključci starijih na njih zabrinjavajuće stanje omladine koja „neshvatljivo“ „još uvek“ nema partnera.

Nekada je partnere birala familija vrvelo je od strepnje, ali i slatkog uzbuđenja.

Nekada je sve bila lutrija reklo bi se, ali koliko se to do danas zaista promenilo. Mnogobrojni sajtovi za upoznavanje generišu vaše potencijalno spojeve.

Partnera bira softver prema sličnostima vaših interesovanja ili kategorijama koje ste zadali. Čekajte, ne zvuči li to poznato? Zar to nije upravo ono o čemu naši stari pričaju; ugovoreni sastanci, susreti „na slepo“, ima li razlike?

Zapravo, razlika je velika. Izbor koji vam naprave aplikacije za upoznavanje potpuno je lutrija, tu je sličnost velika. Ali, familija je obično dobro poznavala celo porodično stablo vašeg odabranog, no to se za mašinu ne može reći. Takođe, može biti i jako opasno.

Svakako, zavisi od vrste aplikacije kojih u virtuelnoj stvarnosti ima najraznovrsnijih. Ukoliko pristupate ovakvoj vrsti traženja partnera povedite računa o mogućnosti lažnog predstavljanja.