narkoman
printscreen/youtube
narkoman

printscreen/youtube

narkoman, Foto: printscreen/youtube

Njegove fotografije prvo su objavljene na sajtu "Redditu" gde su odmah postale viralne, a potom je otkriveno kako se radi o Travisu, bivšem zavisniku koji je sada već dve godine "čist", odnosno ne koristi narkotike.

Travis je ukratko opisao kakvo je to iskustvo bilo za njega, a onda priznao da u podvigu odvikavanja treba biti čvrste volje i stava.

– To je bila najteža stvar koju sam ikad učinio u životu. Ostao sam na odvikavanju godinu i po dana zato što nisam mogao verovati samom sebi. Bio sam živi mrtvac. sada se napokon osećam živim – napisao je on.

Mladić je objavio fotografije kako je izgledao dok je bio zavisnik i kako izgleda sada. Razlika u promeni mladog momka je više nego očigledna.

Umoran pogled i lice prekriveno ožiljcima bio je odraz u ogledalu koji je uporno viđao u periodu drogiranja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

it’s really fucking amazing that i went from looking like that everyday to looking genuinely happy and loving life. I even have a full time job now that i absolutely LOVE. life is truly amazing #swipe #3andahalfmonthsclean

Објава коју дели travis robinson / BLM (@hollowed) дана 13. Авг 2018. у 10:05 PDT

Fotografija koja sledi nakon je ona nastala pre mesec dana, a na kojoj vedro gleda u kameru i smeši se.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Good morning :3 what's ur favorite color?? ?

Објава коју дели travis robinson / BLM (@hollowed) дана 21. Мај 2020. у 8:48 PDT

Mnogi su zaključili kako se potpuno promenio, a svojom je pričom dao nadu brojnim zavisnicima da se iz pakla droge ipak može izvući, radom na sebi i verom u svoje snove.

Pročitajte još: