Porođaj na Labudovom brdu
Printscreen/Beogradska hronika R
Porođaj na Labudovom brdu

Printscreen/Beogradska hronika R

Porođaj na Labudovom brdu, Foto: Printscreen/Beogradska hronika R

 

* Nesvakidašnji događaj odigrao se danas na Labudovom brdu

* Jedna žena se porodila bukvalno u kolima

* Sve se dogodilo ispred tamošnjeg doma zdravlja

Kako su ispričali očevici, porođaj je praktično počeo na ulici, kada je jedan Beograđanin to primetio, brže-bolje u svoj “punto” ubacio porodilju, ali i njenog muža i dvoje male dece. Zatim ih je dovezao do najbliže zdravstvene ustanove, DZ “Labudovo brdo”, koji je otvoren pre dve godine. A onda je usledila - akcija.

Porođaj na Labudovom brdu

Printscreen/RTS

Porođaj na Labudovom brdu, Foto: Printscreen/RTS

- Sve se dešavalo u trenutku primopredaje dužnosti između dve smene. Samo su utrčali ljudi unutra i rekli da se žena porađa ispred doma zdravlja. Sestre su brže-bolje otišle po opremu, a u kolima smo zatekli ženu kako se porađa. Čovek koji ih je doveo je pravi heroj, ali je žurio negde... Sve se desilo brzo, jedan mali fini dečak je došao na svet, a žena se nije čula. U neposrednoj blizini bilo je i njeno dvoje dece - ispričala je za Beogradsku hroniku RTS doktorka Kaja Nikolić, načelnik ginekologije.

Pročitajte još:

Pupčanu vrpcu je presekla Snežana Stanojević, glavna babica u domu zdravlja.

Porođaj na Labudovom brdu

Printscreen/RTS

Porođaj na Labudovom brdu, Foto: Printscreen/RTS

- Posle toliko godina sam se našla u toj situaciji... Bilo je fenomenalno, kada smo čuli šta se dešava, navukla sam mantil, uzela rukavice i uletela u kola. Kada se sve završilo, Hitna pomoć je veoma brzo došla. Dečak je zdrav i koliko smo čule nalazi se u Višegradskoj - rekla je Snežana.

Snežana Stanojević

Printscreen/RTS

Snežana Stanojević, Foto: Printscreen/RTS

Posle svega, direktorka DZ “Labudovo brdo”, Dobrila Vasić, nije krila zadovoljstvo.

Bivši vojnik uhvatio leteće objekte kamerom: Siguran sam šta je to! (VIDEO)

AUTOR: Fox news; D.K. DATUM I VREME: 09.10.2019. 10:37 Novi snimak na kojem se vide grupe svetlećih objekata iznad ostrva Auter Benks u Severnoj Karolini objavljen je na "Jutjubu" i ubrzo se raširio društvenim mrežama. NLO, Foto: screenshoot/Twitter Snimak je objavio korisnik Vilijam Gaj, a na njemu se vidi kako se iznad mirnog okeana i na prethodno čistom nebu odjednom pojavljuje 14 jarkih svetala.

- Ponosna sam na kolektiv koji je obavio porođaj. Nismo imali takve slučajeve, ne pamtim ni da ih je bilo u DZ “Rakovica” - rekla je direktorka.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!