seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Između mene i devojke koju znam iz škole, nije sve bilo samo do seksa, započinje mladić svoje pitanje za Deidre, kolumnistkinju The Suna.

"Fantastičan seks nastavio se dvomesečnim lepim periodom. A onda je ona saznala da sam ja spavao s njenom mamom."

"Imam 22 godine i tek sam završio fakultet. Tražim posao, pa živim s roditeljima. Ta devojka ima 21 godinu i bila je najlepša devojka u školi. Sanjao sam o njoj. Prošlog meseca sam otišao na jednu žurku i bio sam oduševljen kad sam je video tamo. Činilo se kako se i njoj svidelo što me vidi. Malo smo pričali i osetio sam kao da joj se sviđam", nastavlja mladić.

"Gledala me je pravo u oči i dirala po ruci. Šokirala me kad mi je rekla: 'Hoćemo li da odemo gore?' Nisam mogao da odbijem. Seks je bio kao u snu i znao sam da sam se zaljubio", priznaje u svom pismu zaljubljeni mladić Deidre.

PROČITAJTE JOŠ:

Počeli su da izlaze i kaže kako je bio srećniji no ikada. "Šetali smo i išli na koncerte. Sanjao sam o takvom životu".

"Jedne noći odvezao sam je kući prvi put. Njena kuća izgledala mi je poznato, ali nisam mogao da se setim zašto. Pozvala me je na kafu, a tamo u hodniku, bila je njena mama. Srce mi je stalo kad sam video ko je to. Upoznao sam je na godišnjici braka svojih roditelja. Malo smo pričali i rekla je da radi s mojom mamom. Bila je sama jer joj je suprug radio u inostranstvu.

Kasnije te večeri mama ga je zamolila da odveze tu prijateljicu kući jer je malo popila. "Kad smo došli do njene kuće, pozvala me da popijemo kafu. Rekla mi je kako sam zgodan mladić i zavela me. Bilo je zabavno, ali ne bih to voleo da ponovim. Bila je sigurno duplo starija od mene", piše.

"Sada je rekla mojoj devojci da smo imali aferu i ona me ostavila. Nedostaje mi i želim ponovo da budem s njom."

Deidre odgovara: "Ako je to bilo samo jednom i nikad više, jednostavno nisi imao sreće. Verovatno je i tebe okrivila. Možeš li zamisliti porodična okupljanja nakon svega toga? Možeš li zamisliti da će majka uopšte da dozvoli tu vezu?"

Deidre misli da je majka odlučila da se to nikako neće dogoditi između njene ćerke i mladića i držaće ih podalje jedno od drugoga. "Verujem da ti se ovo čini kao ljubav života, ali imaš vremena da upoznaš nekog novog. Udalji se. Najbolje što možeš je da napišeš poruku svojoj bivšoj i kažeš kako ti je žao što je tako ispalo i da je posebna. Nemoj spominjati njenu majku, to je najbolje ostaviti kako je. Nauči iz ovoga kako te nikada takva situacija ne bi iznenadila."

Komentari (1)

drassaz

09.11.2018 21:13

Knjiga se zove "Diplomac", napisao ju je Čarls Veb. Na osnovu nje je snimljen istoimeni film (režirao ga je Majk Nikols), sa Dastinom Hofmanom u glavnoj ulozi. Gospodju Robinson je bila En Benkroft... Muziku za film napisao je Pol Sajmon...