MORTUS PIJANA JURILA PREKO 100 NA SAT! Devojka (27) BMW-om unakazila ulicu i automobile, a onda izašla iz vozila kao da se ništa nije dogodilo! (VIDEO)

Komšije u šoku.

BMW
BMW, Foto: Youtube/Printscreen

Pijana devojka se zakucala svojim BMV-om u kružni tok brzinom od preko 100 km/h, potom je proletela kroz vazduh i izašla napolje ponašajući se kao da se "ništa nije dogodilo".

Ovo je trenutak kada je BMV lansiran u vazduh nakon što se pijana žena zakucala u kružni tok na Long Biču, a zatim je "izašla kao da se ništa nije dogodilo".

Marisela Ovalje (27) zaletela se u četvrtak ujutro preko četvrte ulice i avenije Daisi, razbivši svoj kupe serije 4 o veliki kamen na kružnom toku lansirajući ga da proleti niz ulicu.

Ogromna stena je u udarcu takođe odvaljena i odletela niz ulicu razbivši zadnji branik parkiranog Ševrolet Kamara i oštetivši druge automobile.

Srećom, u stravičnom sudaru niko nije povređen, a svedoci su opisali kako je Ovalje izašla iz automobila, sela na ulicu i bila dobrog raspoloženja.

- Bila je to velika detonacija - rekao je Angel Ruiz, lokalni stanovnik, za NBC.

- Odmah sam potrčao da vidim da li je osoba u redu. Štetu sam video odmah posle. Čoveče, stvarno je loše. To je uglavnom bila posledica udarca o veliki kamen.

Lokalni stanovnici rekli su da žena nije izgledala povređeno kad je izašla iz razvaljenog automobila, ali je izgledala krajnje zbunjeno, pitajući se: "Šta se dogodilo?"

Svedok Stiven Rabl je rekao za ABC:

- Video sam damu kako vozi preko 100 km/h ... i onda preleće kroz vazduh, pošto je udarila o stenu.

Tiš Herera je rekla:

- Bilo je to poput masovne eksplozije, odjednom su svi ustali i možete videti da je kamen sa sredine ulice razvaljen i ceo komšiluk je izašao napolje, a mlada žena koja je uništila ovaj beli automobil ona je sama izašla iz automobila kao da se ništa nije dogodilo. 

Ovalje je privedena pod sumnjom da je vozila pod dejstvom alkohola i da treba da plati kauciju od 30 000 dolara, piše Daily Mail.

Policijska istraga i dalje traje.

Povezane vesti

 • Korisnik: Žigolo
  16/02/2020 - 09:37
  Takve stvari se dešavaju u celom svetu ali je razlika u odnosu na Srbiju što ova neće proći samo sa nanogicom nego će je rasturiti sa kaznama a sigurno i sa dosta vremena iza rešetaka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi