BMW
Youtube/Printscreen
BMW

Youtube/Printscreen

BMW, Foto: Youtube/Printscreen

Pijana devojka se zakucala svojim BMV-om u kružni tok brzinom od preko 100 km/h, potom je proletela kroz vazduh i izašla napolje ponašajući se kao da se "ništa nije dogodilo".

Ovo je trenutak kada je BMV lansiran u vazduh nakon što se pijana žena zakucala u kružni tok na Long Biču, a zatim je "izašla kao da se ništa nije dogodilo".

Marisela Ovalje (27) zaletela se u četvrtak ujutro preko četvrte ulice i avenije Daisi, razbivši svoj kupe serije 4 o veliki kamen na kružnom toku lansirajući ga da proleti niz ulicu.

Ogromna stena je u udarcu takođe odvaljena i odletela niz ulicu razbivši zadnji branik parkiranog Ševrolet Kamara i oštetivši druge automobile.

Srećom, u stravičnom sudaru niko nije povređen, a svedoci su opisali kako je Ovalje izašla iz automobila, sela na ulicu i bila dobrog raspoloženja.

- Bila je to velika detonacija - rekao je Angel Ruiz, lokalni stanovnik, za NBC.

- Odmah sam potrčao da vidim da li je osoba u redu. Štetu sam video odmah posle. Čoveče, stvarno je loše. To je uglavnom bila posledica udarca o veliki kamen.

Lokalni stanovnici rekli su da žena nije izgledala povređeno kad je izašla iz razvaljenog automobila, ali je izgledala krajnje zbunjeno, pitajući se: "Šta se dogodilo?"

Svedok Stiven Rabl je rekao za ABC:

- Video sam damu kako vozi preko 100 km/h ... i onda preleće kroz vazduh, pošto je udarila o stenu.

Tiš Herera je rekla:

- Bilo je to poput masovne eksplozije, odjednom su svi ustali i možete videti da je kamen sa sredine ulice razvaljen i ceo komšiluk je izašao napolje, a mlada žena koja je uništila ovaj beli automobil ona je sama izašla iz automobila kao da se ništa nije dogodilo. 

Policijska istraga i dalje traje.

Komentari (1)

Žigolo

16.02.2020 09:37

Takve stvari se dešavaju u celom svetu ali je razlika u odnosu na Srbiju što ova neće proći samo sa nanogicom nego će je rasturiti sa kaznama a sigurno i sa dosta vremena iza rešetaka.