Zmija
Shuterstoock
Zmija

Shuterstoock

Zmija, Foto: Shuterstoock

Student Sirafop Masukart (18), sa Tajlanda, Bangkok, istrčao je iz svog toaleta sa nenavučenim pantalonama dok mu je iz veša šikljala krv.

Razlog ove scene je taj što ga je u obavljanju nužde sprečila ni manje ni više nego zmija piton.

Momak je prevezen u bolnicu nakon što ga je zmija ujela za ud.

Kako je Masukart, nakon što je od šoka došao sebi, objasnio nadležnima on je tada krenuo u toalet kao i svakog drugog dana.

Ne gledajući u WC šolju nije primetio da u njoj gmiže jeziva zmija koja ga je istog trenutka ujela.

Kada je pogledao u svoj polni organ video je gmizavca kako "visi" o vrh njega.

Izbezumljen zbog onoga što mu se desilo, a nakon što je zmija pustila njegov penis iz usta , krvav je izleteo iz toaleta gurnuvši prethodno poklopac od wc šolje preko nje.

Panično je počeo da doziva majku, sa kojom je kolima dojurio u bolnicu.

Lekari su ga ostavili sa tri šava, što je bilo i neophodno nakon ugriza, a ujedno su mu prepisali i antibiotik kako bi ubili bakterije i gljivice koje je zmija u svojim čeljustima tovarila.

Kako je objasnio momak zmija je bila mala, ali je njen ugriz bio izuzetno bolan. (Mada sudeći prema snimku koji je u prilogu teksta možete videti da zmija uopšte nije bila mala)

- Od tako ne baš velikog gmizavca nisam očekivao tako jak ugriz, nadam se da će se moj penis oporaviti - dodaje osamnestogodišnjak.

Tinejdžerova majka je i dalje šokirana, a posle ovog incdenta sigurno će najmanje dva puta proveravati da li u WC šolji nešto boravi.