Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje
Shutterstock
Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje

Shutterstock

Ode ova u deveti krug pakla..., Foto: Shutterstock

Mejdžor, naime, tvrdi da masturbacija obezbeđuje "direktan put u pakao"!

Autor knjige "Dekodiranje raja" napisao je na svom Fejsbuk profilu da "sve više hišćanki gube šansu za spasenjem zbog toga što masturbiraju".

- Dildoi, vibratori i druge seksualne igračke koriste se hiljadama godina u demonskim seksualnim ritualima. To je bio jedan od glavnih načina na koji su drevna paganska društva obožavala svoje demonske bogove - tvrdi ovaj ubeđeni hrišćanin.

- U tome nema ničega normalnog. I treba da je sramota svaku hrišćanku koja tvrdi suprotno - dodaje on.

U svom Fejsbuk postu on je detaljno objasnio sve opasnosti masturbacije i korišćenja seksualnih igračaka.

- Mnoge od vas koje ovo čitaju poseduju seksualne igračke. I želele da prihtatite to kao činjenicu ili ne, te igračke su otvoreni portal između demonskog carstva o vašeg života. Sve dok ih imate kod kuće, otvorena su vrata koja dozvoljavaju demonima ne samo da uđu u vaš život, veći da vas muče i uništavaju delova vaših života koji su povezani sa seksom i vašim odnosima - tvrdi Mejdžor.

- Postoje seksualni demoni. A opasnost masturbacije je u tome što tako možete nenamerno da prizovete demona koji će se povezati s vama kroz akt masturbacije. Kada se demon jednom poveže s vama, teško će odbiti da ode. to će vas terati da masturbirate, čak i kada to ne želite. Moraćeš da se igraš sa sobom toliko jako da će ti samo orgazam dopustiti olakšanje, ali i ono će biti privremeno - tvrdi Mejdžor.

Komentari (3)

momazver

12.04.2016 20:29

Vid budaleee.....

drAgi

12.04.2016 23:29

da muškarci mogu duže od dva, tri minuta, žene bi koristile živo meso. Ali tako je kako je. Bolje orgazam sa vibratorom nego glavobolja; (migrena kao posledica bio-naboja u hipotalamusu.) Dakle žene, trljajte vi vaše bulke i ne slušajte pop-Mejdžora..

Marica Lukic

13.04.2016 01:23

Ovde kao da mi neko servira što njega zanima i u vezi mog privatnog života . Malo ste se prešli . Ali , eto da ne brinete nije sve tako crno kako izgleda .