Žena razbija auto
Youtube/Printscreen
Žena razbija auto

Youtube/Printscreen

Žena razbija auto, Foto: Youtube/Printscreen

Zapanjeni prolaznici u šoku su posmatrali besnu ženu koja je potegla malj i krenula da lupa po automobilu. U početku nikome nije bilo jasno šta se dešava, a onda je razlog ubrzo isplivao - neverni muž je varao, i to baš u tim kolima.

Izraz lica deveruše otkriva užas koji se desio mladencima na najradosniji dan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.09.2019. 20:37 Svi volimo da vidimo dobru fotografiju sa venčanja. Svadva, Foto: Youtube printscreen Fotografkinja Lesli Holingsvort je objavila fotografiju sa venčanja koje je održano u Alabami. Na grupnoj fotki jedino mlada i mladoženja deluju srećno i zadovoljno dok ostatak ljudi izgleda kao da su videli duha.

Kao čin osvete žena je izabrala najnasilniju metodu koje je mogla da se seti, pa je krenula da metodično lupa po automobilu. Kada je na kraju došao i čuvar u pokušaju da je spreči, besna žena se okrenula ka njemu.

- Ovo su moja kola, ne tiče te se šta radim sa njima. Kola su prljava jer je u njima bio moj muž sa ljubavnicom. Ko će da mi otvori haubu, hoću da izlupam kola i iznutra? - urlala je besna žena, ne odustajući od pokušaja da potpuno razlupa kola, a ceo snimak uskoro je postao viralan na internetu.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške