"K**VO, TI MI NISI MAMA" Žena poslala sina (6) kod babe i dede na selo, kad se vratio, bila je zgrožena onim što je shvatila!

Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem.

Tuga, depresija
Foto: Shutterstock

Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Primer za to je ispovest jedne majke, koja je svog šestogodišnjeg sina ostavila na nekoliko dana kod muževljevih roditelja. Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem.

OVAKO NEŠTO NIKO RANIJE NIJE VIDEO! Ruski naučnici istraživali istočnosibirsko more, pa otkrili zapanjujuću stvar! (VIDEO)

NJOJ DA BUDEMO ZAHVALNI Prelepa princeza zavladala je umom turskog sultana i sačuvala srpsku državu sigurnog nestanka! (FOTO)

Ovo je njena ispovest:

Moj sin ima samo šest godina i bio je četiri dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

MAJKA MONSTRUM NAJAVILA UBISTVO Dečaci umrli jedan za drugim! Pronađena jeziva poruka (FOTO)

"AKO ĆEŠ DA PARKIRAŠ NA MESTU ZA INVALIDE" Poruka na automobilu zapalila Šabac! (FOTO)

I hajde, muž i ja smo dozvolili, neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta četiri dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče, i ja kontam dete kao dete uželelo se svoje igračke pa ode da se igra.

U KUĆI OD 17 KVADRATA SVI ŽELE DA ŽIVE Kad vidite šta se nalazi unutra, biće vam jasno zbog čega! (FOTO)

RAĐAJU U 60, ŽIVE I DO 145 GODINA Ovo je najstariji narod na svetu! Otkrivamo tajnu njihove dugovečnosti (VIDEO)

Kada je bilo vreme večere ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže: "Neću da dođem kod tebe, k**vo jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam verovala šta reče, ali dete je, on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

Ovo nije prvi put da se mešaju u naš život, već je nekoliko puta pokušala da me uništi ali nije uspela, sada više nikako neće viđeti svog unuka, a sin neka joj ide ako želi, jer ja više neću!"

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Snezana
  10/10/2019 - 15:13
  Jedna svekrva kaže da su snaje previše pustile jezičine,a snaja ako neće sa mnom ja neću sa njom,a deo unučeta od mog sina volim ,to niko ne može da mi brani.
  • Vesna @Snezana
   11/10/2019 - 18:20
   Sta rekoste?
 • Korisnik: Nera
  09/10/2019 - 21:31
  Tako su I kod mene radili, a sad mama i njen sincic svako na svojoj strani, a deca i ja zajedno.
  • bole @Nera
   10/10/2019 - 06:57
   Svekrve prave vestice. Cast izuzecima...
  • @bole @Nera @Nera
   10/10/2019 - 11:27
   Ne znas ti sta znaci imati ZLAOVU (mislim zaovu, nego joj "tepam")
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi