Tuga, depresija
Shutterstock
Tuga, depresija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Pročitajte još:

Primer za to je ispovest jedne majke, koja je svog šestogodišnjeg sina ostavila na nekoliko dana kod muževljevih roditelja. Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem.

Ovo je njena ispovest:

Moj sin ima samo šest godina i bio je četiri dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

I hajde, muž i ja smo dozvolili, neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta četiri dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče, i ja kontam dete kao dete uželelo se svoje igračke pa ode da se igra.

Kada je bilo vreme večere ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže: "Neću da dođem kod tebe, k**vo jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam verovala šta reče, ali dete je, on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

Ovo nije prvi put da se mešaju u naš život, već je nekoliko puta pokušala da me uništi ali nije uspela, sada više nikako neće viđeti svog unuka, a sin neka joj ide ako želi, jer ja više neću!"

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Komentari (5)

Nera

09.10.2019 21:31

Tako su I kod mene radili, a sad mama i njen sincic svako na svojoj strani, a deca i ja zajedno.

bole

10.10.2019 06:57

@Nera - Svekrve prave vestice. Cast izuzecima...

@bole @Nera

10.10.2019 11:27

@Nera - Ne znas ti sta znaci imati ZLAOVU (mislim zaovu, nego joj "tepam")

Snezana

10.10.2019 15:13

Jedna svekrva kaže da su snaje previše pustile jezičine,a snaja ako neće sa mnom ja neću sa njom,a deo unučeta od mog sina volim ,to niko ne može da mi brani.

Vesna

11.10.2019 18:20

@Snezana - Sta rekoste?