Kevin Peri
Facebook

 

Kevin Peri

Facebook

Kevin Peri, Foto: Facebook

Britanac Kevin Peri (20) pretrpeo je kolaps pluća tokom zastrašujećeg iskustva na rolerkosteru u letovalištu Salou u Kataloniji.

Kevin kaže da je imao tako jake bolove u grudima da je pomislio da doživljava srčani udar, nakon što je sišao rolerkostera koji ubrzava od nula od 200 kilometara u sekundi.

Pročitajte još:

- Istog trenutka kada sam sišao sa vožnje, osetio sam kako me nešto jako steže u grudima. Mislio sam da doživljavam srčani udar. Imao sam osećaj kao da neko pritiska moja rebra - rekao je on za "Belfats lajv".

Lekarska pomoć pružena mu je na licu mesta, a Kevin je odlučio da se vrati u hotel. Sledećeg jutra kada se probudio video je posteljinu prekrivenu krvlju koju je iskašljao u snu.

Kad su pogledale fotografiju, prebledele su od STRAHA! Iza svega se krije morbidno jeziva priča! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 11:44 Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo izvan polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po podu.

- Na posteljini je bilo crvenih ugrušaka. Skočio sam iz kreveta i otišao kod lekara. Tada su mi dijagnostikovali pneumotoraks (kolaps pluće) i primljen sam u bolnicu gde su odlučili da će imati dve operacije. Grudi su mi bile pod takvim pritiskom da su mi doktori rekli da postoji mogućnost da mi srce eksplodira. Bilo je zaista zastrašujuće čuti te reči - kaže Kevin.

U naredna dva dana imao je pet operacija. Doktori su mu zabranili da leti avionom, pa je povratak u Belfast trajao puna tri dana kopnenim putem.

- Doktori su mi rekli da nisam došao u bolnicu tog jutra, da bi verovatno umro. Bio sam u šoku, ali zahvalan što su mogli da mi pomognu - rekao je Kevin.

Pogledajte koje su opasnosti koje mogu dovesti do davljenja kod dece:

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!