Erik Kordova i Ešli Džordan
Yavapai County Sheriff
Erik Kordova i Ešli Džordan

Yavapai County Sheriff

Erik Kordova i Ešli Džordan, Foto: Yavapai County Sheriff

Bračni par iz Arizone, postao je globalna vest, nakon što su mediji preneli informaciju da su tek venčani mladenci umesto na medeni mesec, zajedno završili u zatvoru. Kako se navodi, oni su do zatvora stigli tako što su se prethodno sukobili sa policijom.

Ešli Džordan (30) i njen suprug Erik Kordova (31) iz Arizone, bili su venčani tek nekoliko sati, kada je novopešeni mladoženja izazvao incident sa jednim od kelnera na njihovom venčanju, zbog čega je morala i policija da interveniše.

Pročitajte još:

Kada je razjareni Kordova video pripadnike policije, postao je još agresivniji. Prilikom pokušaja da se obračuna sa pripadnicima javnog reda i mira, on je pao na zemlju i tom prilikom su počeli da se komešaju i gosti na venčanju. Zbog toga, u koškanje se umešala i mlada, koja je prema navodima, udarila jednog od policajaca u glavu. Zbog napada na službena lica, njih dvoje su uhapšeni i sprovedeni u zatvor pod optužbama za ometanje pravde, napada na službeno lice, kao i za neprikladno ponašanje.

Mladenci su umesto u hotelskom apartmanu, noć proveli u ćeliji zatvora, ali nije navedeno da li su bili zajedno ili u posebnim jedinicama.

Pored mladenaca, uhapšena su još četrii muškarca, od kojih su dva zadržana, a dva puštena da se brane sa slobode.

Sin od godinu i po sahranjuje svog tatu. Majka se davi u suzama: Kako da mu kažem da više neće videti oca? (FOTO)

AUTOR: Mirror/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 01.10.2019. 22:02 Ostala samohrani roditelj u 20 godina Olivija Kili, supruga Britanca Luisa Begšoua, koji je nasmrt izboden u julu u blizini svog doma u Šefildu, objavila je dirljivu fotografiju sa njegove sahrane, na kojoj se vidi kako njihov 18-mesečni sinčić Karter Begšou pridržava lopatu, kojom sahranjuju njegovog oca.

Dvojica policajaca koja su bila učestovala u incidentu, prošli su sa lakšim povredama.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!