Hitna pomoć
Masanori Jošida
Hitna pomoć

Masanori Jošida

Foto: Alo/ Masanori Jošida

Načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju u Halberštatu (Nemačka) osuđen je na devet godina zatvora nakon što je prouzrokovao smrt žene koja se predozirala kokainom na njegovom polnom organu.

Pročitajte još:

"TI SI LAGALA! LAGALA SI ZA SVE!" Jelena i Milan iz Beograda su se venčali, on je otišao u inostranstvo da radi, a onda je užasna istina izašla na videlo!

Andreas Niderbihler je tokom seksualnih odnosa sa čak četiri žene krišom utrljao kokain u kožu penisa, navodno jer ga je to seksualno uzbuđivalo. Tridesetosomogišnja Ivona M. se predozirala i umrla. Pored izricanja zatvorske kazne, naloženo je da ostalim žrtvama plati odštetu.

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU Nakon 29 godina primila je mejl, a onda su se iznenađenja nizala jedna za drugim (VIDEO)

Kada je Niderbihler jula 2016, kao stručnjak za plastičnu, estetsku i hirurgiju šake, preuzeo funkciju načelnika klinike, dočekan je sa oduševljenjem, jer je "izuzetan stručnjak". Tada, međutim, niko nije slutio šta radi iza zatvorenih vrata.

Dušica se na klinici "Dr Nestorov" nije probudila iz anestezije, a lekari su porodici preko telefona preneli sramno objašnjenje!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 17.10.2019. 07:21 Rutinski pregled se završio tragedijom. Naša ekipa juče je pokušala da razgovara sa nekim od lekara u klinici „Dr Nestorov", ali medicinsko osoblje nam je saopštilo da se oni neće oglašavati pre obdukcije.

Iako nije postojala namera za ubistvo (odmah je pozvao hitnu pomoć i pokušao da reanimira žrtvu), kao lekar je trebalo da proceni da je doza previsoka, ocenio je sudija.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu