DA TE SRČKA STREFI U zemlji koju Srbi rado posećuju vrvi od džinovskih zmija, jednu su uhvatili kako drema kod frižidera u radnji!

Prodavci se nisu iznenadili, ali bi zato svakog našeg turistu strefio infarkt

Piton dremnuo u radnji
Piton dremnuo u radnji, Foto: Youtube printscreen

Zaposleni u prodavnici u tajlandskoj pokrajini Čonburi, 120 kilometara jugoistočno od Bangkoka, po dolasku na posao su ispred frižidera s pivom zatekli četiri metra dugačkog pitona kako spava.

 

Niko nije opazio da se piton ušunjao u radnju, ali zaposleni veruju da je ušao na glavna vrata bežeći pred poplavama izazvanim obilnim kišama koje ne prestaju, jer na Tajlandu je sada monsunski period koji traje do novembra.

Zaposleni u prodavnici u kojoj se pojavio piton pozvali su volontere koji su zmiju uhvatili za pet minuta i pustili je u divljinu, prenosi sajt Coconuts Bangkok.

Niko nije bio previše iznenađen nezvanim gostom s obzirom na to da se zmije na Tajlandu često neopaženo ušunjaju i sklone na skrovita mesta poput prtljažnika automobila, toaleta ili korpi za rublje, prenosi Hina. Samo u Bangkoku prošle je godine prijavljeno i uhvaćeno 35.000 raznih vrsta zmija.

 PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi