Duhovi horor mrtvi duša raj smrt
Shutterstock
Duhovi horor mrtvi duša raj smrt

Shutterstock

smrt, ilustracija Foto: Shutterstock

Nemačka policija istražuje masovno ubistvo učesnika seksualne sekte povezane sa srednjim vekom. Troje ljudi je, nakon viteškog turnira, ubijeno iz samostrela.

Prema rečima očevidaca, među petoricom ubijenih je bio jedan čovek - vrsta gurua koji je komandovao drugima, kao robovima.

Jutjuberka

Youtube Printscreen

 

Nemačka policija istražuje tajanstveni slučaj navodnog samoubistva petoro ljudi, koji su bili u krugu srednjovekovnih borilačkih veština. Tela tri osobe pronađena su u hotelu u gradu Pasau u južnoj Bavarskoj. Leševe je pronašla žena koja je došla da očisti sobu.

Prema njenim rečima, dvojica mrtvih muškaraca ležala su na krevetu, držeći se za ruke. Kasnije je policija uspela da utvrdi njihove identitete: to su bili 53-godišnji Torsten Vajs i 33-godišnji Kerstin Enders. Pored kreveta je pronađeno i telo 30-godišnje Farine Kaspari.

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Sve žrtve su imale rane od strela iz samostrela - jedan muškarac je ubijen sa dve strele ispaljene u glavu i tri u grudi, dok je njegov drug umro od dve strele od kojih je jedna pogodila glavu, a druga u grudi.

U sobi nisu pronađeni znaci borbe ili prisustva stranaca. S tim u vezi, policijski službenici su sugerisali da je masakr planiran unapred i da su svo troje dobrovoljno umrli. Pored toga, u prostoriji su pronađena i dva testamenta koja su potpisali Vajs i Enders.