ISPOVEST UDATE ŽENE (37) U braku dobila dvojicu sinova: Našla ljubavnika dok je muž radio u Rusiji, pa ostala trudna! Sada misli samo o jednom

Majka je posavetovala kako da reši bračnu krizu

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Par, Foto: Shutterstock, ilustracija

*Situacija koja se dogodila pre pet godina

*Pravdala se mladošću, lepotom, nezadovoljstvom...

*Strahovala od abortusa, pa odlučila da zadrži bebu

 

Tridesetsedmogodišnja žena rešila je da ispriča detalje svoje ljubavne drame i olakša sebi dušu. Ono na šta možda nije računala prilikom svoje intimne ispovesti, jesu brojne osude javnosti.

Srećom, najkontroverznije detalje iz svog braka podelila je anonimno, a detalje iz jednog ljubavnog trougla prenosimo u celosti.

- Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Pre 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 meseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mestu u životu.

Jednostavno, sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini srećnom, što je moja mama i primetila. Uvek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine.

"ZA MOJU LJUBAV - MESEC!" Okrutni princ pravi CEO GRAD, vizija mu je ZASTRAŠUJUĆA! (VIDEO)

Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh, kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, srećnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 meseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je on došao iz Rusije bila sam u drugom mesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva meseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće.

Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti, rodila sam skoro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i da upišemo mog sina u knjigu rođenih.

Porodilište u Aleksincu
Porodilište u Aleksincu, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i toliko je bio srećan da mi je kupio ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše od čistog zlata… 2.500 evra vrednosti. Nije ništa primetio, a realno i teško je bilo primetiti, 20-ak dana razlIke, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina, ima preko 2 metra, a moj muž je tek 1,78… nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

LEKARI SE KRSTILI I RUKAMA I NOGAMA! Majka ostavila sina (5) da se igra na na terasi na 12. SPRATU, čuo se tup udarac, a onda su komšije POČELE DA VRIŠTE!

 

Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik sa kojim sam i dan danas spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ventil za sve moje prbleme i da nisam poslušala mamu i da nisam ušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vuk
  08/08/2019 - 04:28
  Fina neka gospodja
 • Korisnik: pera rogonja
  06/08/2019 - 09:16
  Bingo!Svako cetvrto dete u Srbiji je ljubavnika???
 • Korisnik: beli
  06/08/2019 - 07:50
  Ti si baš jadna, lažeš sve oko sebe, muža, sina, živiš u strahu da se ne sazna istina i još se hvališ sa tom gadošću koju si uradila.
 • Korisnik: Maja Maja
  06/08/2019 - 06:48
  Strašno dokle ovo ide
 • Korisnik: XXL
  06/08/2019 - 00:04
  Haa, poslušala mamu, a mama joj je indirektno rekla da njen tata nije tata već neki sa strane to se tjurka nije pitala.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi