Ormica Ilustracija
Shutterstock
Trudnica

Shutterstock, ilustracija

Prepadnuta devojka pozvala policiju, Foto: Shutterstock, ilustracija

Lej Ford (45) završio je iza rešetaka nakon što je izmislio sopstvenu otmicu, kako bi mogao da ode da pije sa drugarima!

Lej je zvao svoju trudnu devojku Zoi i rekao je da su ga kidnapovali i da traže otkup od 100 evra! Kobne noći devojku je zvao nekoliko puta i kukao i zapomagao, a nepoznati muškarac u pozadini govorio je da će mu slomiti noge, odseći genitalije i prosuti vruću vodu na njega ako im ne uplati novac.

Uspaničena, Zoi je odmah uplatila traženi novac na navedeni račun, ali je i pozvala policiju iako joj je Lej rekao da to ne čini. Uskoro je usledila prava potera. Policija je na teren poslala helikopter i pregovarača...

Sledećeg jutra, kada je Ford sam došao kući iz provoda policija ga je sačekala, a nakon ispitivanja i uhapsila, pišu britanski mediji koji navode da su otkriveni snimci na kojima se vidi kako Lej izlazi pijan iz kafane.

Zbog prijavljivanja lažne otmice morao je da robija četiri meseca, a sreća u nesreći je što je bar Zoi odlučila da mu oprosti sve!

"Ispao je totalni idiot, to sam mu jasno rekla. Ali, to je bila tek jedna turbulencija u našoj vezi koja je inače vrlo jaka. Znam da me voli i da će za mene učiniti sve. Zbog toga zaslužuje novu priliku", rekla je Zoi, koja je u vreme dok je Lej služio kaznu rodila njihovo prvo dete.