Bolnica
Alo!/Dejan Briza
Bolnica

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* U Radžastanu u Indiji rođena je beba sa četiri noge i tri ruke

* Majka Radžu (24) u petak je rodila blizance, treće dete je preminulo, a dva su rođena zdrava

* Lekari veruju da je majka, koja nije imala ultrazvuk, nosila trojke

Smatra se da bi devojčici dodatni udovi mogli da budu uklonjeni operacijom u Džaipuru. Indijka je rodila ćerku sa četiri noge i tri ruke pošto je bila spojena sa drugom bebom u materici.

Hteo da joj pruži najromantičniju veridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: 24 sata/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:32 Stiven Veber i Keneša Antoin bili su na godišnjem odmoru u Tanzaniji. Odlučio ju je zaprositi pod vodom s ispisanim papirom u nepropusnoj vrećici, ali nije mu stigla reći 'da'. Foto: Facebook printscreen Stiven Veber se tragično utopio dok je bio sa svojom devojkom na odmoru iz snova u Tanzaniji.

Radžu, (24), nosila je normalno dečaka i devojčicu, sve do petka i dolaska u bolnicu u Tonku u Radžastanu. Dečak se rodio zdrav, a na devojčici su ostale dodatne noge i ruke koje su joj pokrivale cele grudi i stomak.

Pročitajte još:

Lekari veruju da je Radžu nosila trojke, ali da se jedna beba srasla na svojoj sestri. Dr Rohiteš Mena, hirurg koji je porodio bebe, rekao je: "Radžu je prirodno rodila blizance oko 02:46".

 

Nađena mrtva u liftu, kamere zabeležile gnusan čin! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 00:44 Plejboj zečica Titim Noraphanpiphat u utorak je pronađena mrtva u liftu u jednoj zgradi u Bangkoku. Titim Noraphanpiphat, Foto: Instagram printscreen Bilo joj je samo 25 godina. Obavljena je autopsija i policija sumnja na veoma nasilnu smrt, kao i da je devojka pre ubistva silovana.

- Muško dete je normalno, ali žensko je slučaj spojenih blizanaca. Imala je problema sa disanjem. Stavili smo je na kiseonik podršku i vitalne funkcije su joj sada stabilne.

- Odvešćemo je u bolju bolnicu u Džajpuru radi daljeg lečenja i pedijatrijske hirurgije. Majka i muško dete su u stabilnom stanju.

BONUS VIDEO: Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati