Džordan Dismor
Facebook printscreen
Džordan Dismor

Facebook printscreen

Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen

Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Pročitajte još:

ZANEMEĆETE OD PRIZORA 7 najčudnijih ulica na svetu, prkose gravitaciji, a neke su poput iluzionističkog trika (FOTO)

NAJSMEŠNIJI DOPLEROV EFEKAT! Skočio sa mosta sa sve narodnom nošnjom i gajdama, zvuk koji je nastao dovešće vas do suza! (VIDEO)

Džordan Dinsmor je imala samo 20 godina kada to osetila na svojoj koži. Jedne večeri kada se vraćala kući s posla ispred njenog stana su stajala tri sumnjiva tipa. Njihove namere nisu bile dobre, to je odmah mogla da proceni.

Uperili su pištolj u nju, pripretili joj da im da svu gotovinu i kartice koje je imala sa sobom, a potom su joj naredili da krene s njima u auto. Naterali su je i da isti auto počne da vozi zato što niti jedan od njih trojice nije znao kako da upravlja autom s ručnim menjačem. Potom su joj pripretili i silovanjem.

Džordan je bila svesna da je ovo po život opasna situacija i jedino što joj je u taj trenutak palo na pamet su bile reči njene mame:

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Nemoj se naći u situaciji da budeš sama s njima, jer onda ti nema ko pomoći, nemaš prolaznika oko sebe koji bi ti mogli pomoći.

"Oni" su šifra za sve ljude koji imaju loše namere, a Džordan je u tom trenu razmišljala instinktivno. Znala je da joj ako odu na neku usamljenu lokaciju više niko neće moći da joj pomogne niti će iko moći da je vidi, i da moraju ostati na prometnom putu.

Izbor je bio prilično jednostavan: znala je da želi ostati živa i da jedino što joj preostaje je da otvori vrata auta i otkotrlja se niz put. To je i učinila, a vozač iz jednog od automobila koji su vozili pored Džordaninog je istrčao i izvukao je s puta.

Ono za čime Džordan jedino žali je što nije uspela da vidi reakcije trojice muškarca.

7 najčudnijih ulica na svetu, prkose gravitaciji, a neke su poput iluzionističkog trika (FOTO)

AUTOR: Alo/B92/V.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:27 Koliko god mislili da smo videli sva "neobična" rešenja za projektovanje ulica, u svetu postoje i čudniji načini za "regulisanje saobraćaja".

- Bili su u vozilu koje je bilo u brzini, a nisu znali upravljati njime i upravo ih je 20-godišnjakinja nasamarila. Htela sam da vidim njihova lica, samo da im dokažem da iako sam bila žrtva, da sam se na kraju iz svega toga izvukla.

Ovu priču su Džordan i njena majka podelile sa svetom.

Bonus video

Taksisti napali građane!