TO JOJ JE POSAO Testirala više od 400 seks igračaka, opisala "kontakt" sa obdarenom lutkom

Venus O'Hara bavi se profesionalnim testiranjem seks igračaka, a kroz pet godina testirala ih je više od 400 različitih.

Nakon ovoliko iskustva Venus je pristala na testiranje muške lutke za seks nazvane Stiven i to za "BBC"-jev dokumentarac "Sex Robots and Us".

 

A post shared by Venus O'Hara (@venusohara) on

 

"Nisam mogla da verujem s kolikom kutijom su ušli u moj stan, bila je veličine mrtvačkog sanduka i neverovatno teška. Bila sam iznenađena, a posebno kad sam otvorila kutiju i shvatila da moram da sastavim delove lutke", priča Venus i dodaje da je lutak Stiven zaista dobro izgledao kad ga je sastavila.

"Stivenov penis bio je prevelik za mene, ali srećom mogao je da se izvadi i zameni drugim pa sam stavila manji dildo koji sam imala u stanu. Kad sam sela na njega, osećaj je bio čudan. Osećala sam se kao da se seksam s nekim ko nije previše zainteresovan. No, onda sam uzela svoje igračke i stimulisala samu sebe", dodaje zanimljiva crvenokosa koja je nakon odrađene probe ekipi s "BBC"-ja vratila lutku i dalaopisala seks.

Za "Dejli Mejl" je rekla da lutka nikad neće moći da zameni pravog muškarca te da će dildo uvek biti najpopularnija seks igračka.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi