Porodilište u Aleksincu
Tanjug/Tanja Valič
Porodilište u Aleksincu

Tanjug/Tanja Valič

 Foto: Tanjug/Tanja Valič

* Mnogi u 62. godini očekuju rođenje unučeta, a ceo svet je, i posle nekoliko meseci, šokiran porođajem žene iz Tajvana

* Gospođa Vu je rodila sina od 2, 93 kg i tako postala najstarija porodilja u Tajvanu.

* Međutim, ovo nije njeno prvo dete, jer ona i suprug već imaju ćerku od 36 godina

Kada se njihova ćerka udala i odselila gospođa Vu i njen suprug osećali su se usamljeno i želeli su da dobiju još jedno dete. Članovi porodice su ih podržali i sada je cela porodica presrećna zbog novog člana. Pomoću veštačke oplodnje gospođa Vu je zatrudnela, a porodila se prirodnim putem.

Pročitajte još:

 

Međutim, period pre porođaja bio je težak i komplikovan jer je Vu u 29. nedelji trudnoće imala dijabetes i visok krvni pritisak. Takođe, položaj fetusa nije bio prihvatljiv, pa je trudnoća vođena kao visokorizična.

Uprkos svemu, ova hrabra žena uspela je da se porodi u 62. godini i na svet donese zdravu bebu.

Svi smo u šoku zbog priče o najstarijoj porodilji! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 15:34 Zvuči nemoguće, ali ova žena je uspela da uradi neverovatnu stvar! Foto: Tanjug/Tanja Valič * Mnogi u 62. godini očekuju rođenje unučeta, a ceo svet je, i posle nekoliko meseci, šokiran porođajem žene iz Tajvana * Gospođa Vu je rodila sina od 2, 93 kg i tako postala najstarija porodilja u Tajvanu.

Prošle nedelje, ona je u intervjuu za tamošnje medije rekla da su ona i njen sinčić dobro, da se oseća odlično i da bi ponovo bila spremna da se upusti u ovakvu "avanturu".

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!