Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Nisu hteli da udovolje njenim zeljama, pa je odlučila da sve otera od sebe, Foto: Shutterstock, ilustracija

Suzana iz SAD celog života je sanjala kako će imati raskošno venčanje. Kada je konačno upoznala čoveka svog života maštala je kako će se venčati na tropskom ostrvu u Venecueli, ali on to nije mogao da priušti.

S obzirom da bi takvo venčanje koštalo oko 50.000 dolara, Suzana je smislila kako bi mogla da nabavi te pare. Od zvanica je tražila da joj svako na poklon da oko 1.500 dolara!

Većina gostiju na to nije pristala pa je Suzana odučila da prekine svaki kontakt sa njima, ali i sa svojim verenikom. Svoje razlog za odustajanje od venčanja objavila je na Fejsbuku.

- U njega sam se zaljubila kad mi je bilo 14 godina, sa 18 smo se verili i ubrzo dobili dete. Godinama smo štedeli za veliko venčanje, ali nismo uspeli da skupimo dovoljno novca. Ipak, hteli smo da ostvarimo naš san. Moja kuma mi je dala na poklon 5.000 dolara. Sa suzama smo joj se zahvalili. Njegovi su rekli da će nam dati još 3.000... Tako da je naš zahtev da svaki gost donese 1.500 dolara potpuno normalan. Bili smo jasni, ako ne daš pare, nema šta da tražiš na našem venčanju - napisala je Suzana u podugačkom postu.

Ona kaže da ne smatra da je to puno i da je čula da neki traže i više. Ali, odjednom su joj svi okrenuli leđa.

- Odustala je i moja kuma, najbolja drugarica iz detinjstva... Moja porodica - žali se Suzan...

A onda je usledilo najveće razočarenje. Njen verenik je predložio da umesto gala venčanja na ostrvu organizuju obično venčanje u Vegasu.

- Nasmeala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav ozbiljan. Želeo je jeftino, odrpano venčanje u Vegasu. Je li on normalan? Nazvala sam svoju kumu i isplakala joj se, a ona mi je, umesto da me podrži, rekla da tražim previše i da bih trebalo da se držim budžeta. Svašta sam joj rekla i spustila slušalicu - objašnjava Suzan.

Kaže da su joj potom deveruše tražile da im vrati novac koji su joj dale, ali da je odbila da to učini jer je pretrpela ogroman stres zbog svega.

Nije poznato da li se pomirila sa verenikom.

Komentari (1)

Dobro jutro

28.08.2018 12:29

Šta je bilo kad si se probudila. Bravo za tekst gotovo savršen Lepa priča za laku noć!!!?