SAD, Hitna pomoć
Tanjug/AP
SAD, Hitna pomoć

Tanjug/AP

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/AP

Jedna od očevidaca, koja je izašla u klub s prijateljicama radi provoda, izjavila je da je starija žena odmah izgubila svest.

- Nije bilo jasno da li je slomila vrat, ili je doživela infarkt, ali su joj ljudi iz hitne pomoći stavili kragnu i koristili su defibrilator - izjavila je ona.

Džanin Skat, koja je takođe bila u klubu, izjavila je da je noga povređenog člana grupe “delovala izokrenuto” i da je “očigledno povredio lice kad je pao na metalni bar na ivici bine”, prenosi "Dejli mejl".

Otac dvoje dece, koji je lični trener, navodno je više bio zabrinut za publiku, nego za sebe, “iako je očigledno bio u agoniji”.

- Doslovno je pretrčao binu da bi se bacio na šipku, koja se otkačila s plafona - opisala je incident očevidac Keri Hilijard, koja je u prvi mah mislila da je to deo predstave.

Striper danas ide na operaciju noge i članka i možda šest meseci neće nastupati.

Londonska Hitna pomoć potvrdila je da su jedna žena, koja je zadobila povredu glave nakon incidenta u klubu, i muškarac, koji je povredio nogu, prevezeni u bolnicu.

- Luis je tako divan momak. Rasplakao se zbog svega. Jedino ga je brinulo da li je ta starija gospođa dobro. Na sreću, sve će biti u redu s njom, ali sigurno nije tako zamišljala izlazak - izjavila je Kirsti Šo-Rejner, portparol “Dream boys”.