"NEK ME ZAOBIĐE, BRATE!" Snimak šokirao Srbiju, devojka vozila bez ruku, nasred ulice parkirala, a kad je otvorila gepek... (VIDEO)

"'Alo, ide auto!", upozorava muškarac ženu koja je u sred noći parkirala auto u inače veoma prometnom kružnom toku na Novom Beogradu, i izašla da "opali jedno kolce"! "Nek me zaobiđe, brate!" nehajno odgovara, i to nije sve.

Igra kolo
Igra kolo, Foto: Printscreen/YouTube

"Hoćemo da izađemo na ulicu, da opalimo jedno kolce?" pita žena koja voza džip ciriških tablica.

"Nemoj ovde", odgovara muškarac koji sve vreme snima sa mesta suvozača automobila koji se zaustavio pored.

"Šta me boli đ*ka, bre, ništa to nije što dva soma dinara neće da reši", odgovara ona i izlazi na sred kružnog toka na Novom Beogradu, u blizini zgrade Opštine.

Dalje naređuje saputnicama koje su ostale u autu: "Glasnije!"

Vrhunac bahatosti pokazala je kada je otplesala do gepeka, otvorila ga, a iz njega su izvirili muzičari.

Kada je tačno nastao snimak nije poznato, ali star je najmanje nekoliko meseci - novogodišnji ukrasi su okačeni na bandere, ali lišće sa drveća nije opalo.

Ovaj viralni video obreo se i na Tviteru, uz pitanje "Zašto svako misli da može da radi šta god hoće?"

Usledio je odgovor: "Pa zato što očigledno može."

- Nije ona kriva, navikla u Švici. Tako je noću u Cirihu... ne možeš da prođeš raskrnicu da neko ne igra kolo na sred puta.

- Zato što "dva soma dinara to može da reši". Kada za "rešavanje" bude bilo potrebno 200.000 rsd + XX sati društveno korisnog rada, beleška u dosijeu... Onda neće raditi - napisao je jedan tviteraš.

Uprkos onima koji su pisali kako se "žena samo malo opustila i nikoga ne ugrožava", ovo krajnje neodgovorno ponašanje u saobraćaju neophodno je oštro osuditi i adekvatno kazniti. Da, ovakvim ponašanjem i te kako ugrožava i sebe, i svoje saputnice, kao i bilo kog učesnika u saobraćaju koji tuda prolazi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi