Mikonos, plaža, restoran
Profimedia
Mikonos, plaža, restoran

Profimedia

Mikonos, Foto: Profimedia

* Muškarac sa devojkom letovao na Mikonosu

* Otišli na ručak, stigao im račun od 2.000 evra

* Posebno ga je zgranula cena odreska od kobe govedine u visini od 920 evra

Jedno od prvih nepisanih pravila za sve turiste koji reše da obeduju ili da se osveže u tavernama ili barovima jeste da pre poručivanja dobro prouče meni, jer u suprotnom mogu da se rasplaču kad im stigne račun, poput jedanog muškarca koji je godišnji odmor provodio u Grčkoj.

Britanska bokserska legenda Riki Haton (40) i njegova devojka Čarli, pamtiće letovanje na Mikonosu u Grčkoj, verovatno dok su živi. Naime, njima je na kraju ručka stigao račun od skoro 2.000 evra. Kako je Haton napisao, ono što ga je posebno zgranulo jeste cena odreska od kobe govedine u visini od 920 evra.

Račun, ručak

Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

- Upravo sam se probudio u lokvi je*enih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno go*no - napisao je od ispod svoje objave na Instagramu, nakon čega je dodao da prilikom poručivanja odreska nije gledao cenu.

Pored ovog skupog specijaliteta i šampanjca od 490 evra, on je poručio i još nekoliko stavki čija cena nije baš pristupačna, i prema rečima svima koji poznaju cene na Mikonosu, kao i u ovom restoranu, prevazilazi granice umesnog i onoga što restoran gostima stvarno nudi. U prilog tome idu i ocene, pa i komentari na sajtu Trip advajzer.

Račun, ručak

Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

- Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo. Usluga je neverovatno loša, od minuta kad dođete. Hrana je OK, ali definitivno nije vredna cene - samo je jedan od komentara nezadovljnih gostiju ovog restorana na Mikonosu.

Posle 18 godina u kuću je ušla ćerkina školska drugarica: Umalo se onesvestila kad je videla! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 20:43 Najgora noćna mora zadesila je jednu majku kada su joj ukrali bebu iz porodilišta. Foto: Alo!/ Dejan Briza * Porodilji nepoznata žena ukrala bebu * Predstavila se kao babica * Ispostavilo se da je ukradeno dete drugarica njene druge ćerke Majka je ispričala sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (4)

XXL

27.08.2019 17:47

A smeju se paradajz turistima. Odeš u radnju i kupiš hranu sa istaknutom cenom.

Kostadin

28.08.2019 05:28

Svako ko je letovao na Mikonosu zna cene.Mikonos nije za sirotinju.

ja

28.08.2019 10:25

ako ako pa idite u grcku

Lena

28.08.2019 11:35

Umisljeni Grci.Sto i stolice,a vidim i pod -oguljeni.Na osnovu cega su im tolike cene hrane?Jasno mi je da hvataju ljude na "prepad".Ali mi nije jasno kako ne shvataju da ce da ih uhvate da im plate toliku cenu samo jednom-a ipak restoran mora i dalje da radi.Kapiram da je Mikonos,ali brate mili -preterase ga.