ŽENA IZ BOSNE IMALA SE*S SA SVEKROM "Skinuo se i legao pored mene... Bila sam ljubomorna na svekrvu! Kad je muž saznao, krenuo je da ga davi"

Žena iz Bihaća opisala je "avanture" koje je imala sa svekrom dok suprug nije bio kod kuće, a njenu ispovest prenosimo u celosti.

Tuga, depresija
Foto: Shutterstock

* Žena iz Bihaća u ispovesti otkrila da je imala seksualne odnose sa ocem svog supruga

* Sve se događalo dok je muž bio na službenom putu

* Kad je suprug saznao, krenuo je da davi oca

Ni kao dete, a ni kasnije kada sam odrasla nisam volela da spavam sama u krevetu. Zbog toga su mi suprugova odsustva veoma teško padala.

Mrzela sam njegova poslovna putovanja, koji je bilo mnogo. Mrzela sam ih najviše zbog činjenice da me je ostavljao samu i to još u prvoj godini braka.

Proganjao me je strah iz detinjstva da će me napasti čudoviše iz ormara.

I jeste me napalo, samo je imalo lik mog svekra. Jedne noći me je probudio dodir po ruci. Prenula sam se iz sna, i onako, u bunilu, nerasanjena, ukočila se od straha kada sam pored kreveta ugledala njega.

ZAKLJUČALA DECU U STANU, PA OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA! Vladislava ostavila sina Danila (2) i ćerku Anu (3) same, kada se vratila posle 9 dana policija je blokirala celu zgradu!

KAD DOĐE ZIMA, NJEMU ŽIVOT VISI O KONCU! Dečak ima retku bolest i nije otporan na hladno vreme! Po telu mu se pojavljuje užasan osip i jedva diše

Suprug je tog jutra otputovao na jedan kraći seminar. U onom šoku, sva zbunjena, ugledala sam svekra kako mi prilazi skroz go. Ukočila sam se i nisam znala kako da reagujem. Grlo mi se osušilo i nisam mogla da progovorim. Pomislila sam da je sve to san.

Ujutru je sve bilo normalno. Svekar se ponašao kao da se ništa nije desilo. Suprug se vratio i mislila sam da je stvarno sve bio san.

Ipak, dve nedelje kasnije ostala je sama i ponovo se desilo isto.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovog puta moj muž je otputovao na sedmodnevni seminar u Španiju. Svekar mi je dolazio svake noći. Shvatila sam da to definitivno nije bio san.

Više se nisam plašila mraka. Jedva sam čekala da padne noć i da se moj novi ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, jedan sat posle ponoći, kada bih ugasila svetlo.

Nikada nismo pričali o tome, a on bi brzo posle ljubavnih igrarija jednostavno nestajao. Pomislila sam da se krije od supruge.

RODITELJI UMALO PALI U NESVEST KAD SU IH VIDELI Identične bliznakinje ušle u porođajnu salu, a onda se dogodilo čudo! (FOTO)

ŠANSE ZA PREŽIVLJAVANJE RAVNE NULI Budi se vulkan koji može da ubije 5 milijardi ljudi?! Katastrofa kakvu čovečanstvo ne pamti! (VIDEO)

Muž mi je postao odbojan. Mrzela sam njegovu prisutnost, jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, usledio je period u kojem je stalno bio kod kuće.

Bivala sam sve nervoznija. Čekala sam da moj muž zaspi, zahrče i da se svekar konačno pojavi. Ali sve je bilo uzalud. Tada sam odlučila da idem na sve ili ništa.

Tokom jedne jutarnje kafe, posmatrala sam svekra kako pomaže svekrvi da naprave doručak, i to mi je jako zasmetalo. Sasula sam mu naše noćne avanture u lice. Kada je to čuo moj muž, nasrnuo je na njega.

RHMZ upravo objavio: Danas će se u Srbiji dogoditi nešto što nije u poslednje 93 godine!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 07:00 U narednih sedam dana slično vreme. Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Meteorolozi za danas prognoziraju najtopliji beogradski oktobar od 1926. godine * Predviđa maksimalna temperatura do 28 stepeni, pa će to verovatno biti najtopliji 21.

Davio je rođenog oca pred mojim očima, a meni je bilo svejedno.

U roku od sat vremena izbacili su me na ulicu. Nisam imala kuda. Narednih nekoliko meseci čak me je i moja porodica osuđivala, a meni su uručeni papiri za razvod po hitnom postupku.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi