Aleksus Votkins
Facebook
Aleksus Votkins

Facebook

Aleksus Votkins, Foto: Facebook

Kevon se odrekao prava na suđenje i odluku prepustio sudiji okruga Bib, koji ga je na kraju osudio na doživotnu kaznu zatvora.

Sve je počelo kada je mladi Votkins promenio šifru za wi-fi kako bi bez ometanja igrao igrice, a da preostali članovi porodice ne bi mogli da usporavaju internet konekciju.

Pročitajte još:

Kada se majka pobunila i ušla u sukob sa Kevonom, umešala se sestra, strahujući da bi Kevin mogao da je napadne. Tada je počela borba brata i sestre. Kako nije mogla da ih razdvoji, majka je pozvala policiju. Istraga je pokazala da je Votkins gušio sestru čitavih 15 minuta i nije želeo da je pusti sve dok se nije pojavila policija.

Iako su policajci pokušali da je ožive, devojka je nedugo zatim preminula u lokalnoj porodici.

Na suđenju je istaknut i poziv koji je policiji uputio mlađi brat ubice. Naime, trinaestogodišnjak je pozvao i opisao kako je njegov stariji brat prvo ušao u sukob sa majkom, te da se umešala sestra koju je potom počeo da guši. Kada ga je glas sa druge strane slušalice pitao da li je brat na lekovima, on je kratko odgovorio da nije, ali da je lud.

- Sve ovo je rezultiralo strašnom tragedijom za porodicu Votkins. Nadam se da će ova presuda biti dovoljna da zaleči njihove rane - rekao je tužilac Cuk.

Suđenje je trajalo dva dana i podrazumevalo je svedočenja predstavnika policije koji su se zatekli na mestu zločina.

Ubijena Aleksus Brijana je iza sebe ostavila verenika i trogodišnjeg sina.

Daleko od očiju javnosti, brojni su negativni komentari na Fejsbuk profilu ubice.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!