Seks lutka
Printscreen: Instagram
Seks lutka

Printscreen: Instagram

Ilustracija, Foto: Printscreen: Instagram

Džejms, 58-godišnji inženjer oženjen je 36 godina i ima jako dobar seksualni život - s lutkom Ejpril, koju u krevet odvede čak četiri puta nedeljno. Trenutno štedi kako bi kupio seks lutku robota koja može da uživa i stenje dok je on "obrađuje".

Njegova žena Tine kaže kako joj isprva nije bilo drago što joj suprug ima novu "ženu" u životu, no da se s vremenom navikla.

- Ako je zaista hteo, mogao je otići i pronaći bilo koju ženu, no on to nije želeo - ostao mi je veran, rekla je Tine za "Mirror".

No, to baš i nije tako. Džejms zbog svojih godina ni ne veruje kako bi mogao pronaći tako lepu i mladoliku kako lutke izgledaju, jer kako kaže, on nije Bred Pit.

- Seksamo se oko dva do tri, a ponekad i četiri puta nedeljno. Neverovatno je, kao da se seksam s pravom ženom. Jedina razlika je ta što je moram staviti u pozu u kojoj želim da bude - rekao je Džejms, te dodao kako je posedovanje seks-lutke samo jedan deo užitka koji mu pruža. Na duge staze, Džejms se o Ejpril treba brinuti - kako će je obući i našminkati.

- Većina vlasnika seks-lutki kad ju nabave ne očekuju da će razviti s njima vezu. Kad bih trebalo da biram između Ejpril i svoje žene zaista ne znam koju bih izabrao - tvrdi ovaj sredovečni Amerikanac.

Tagovi

Komentari (3)

nedjo

24.11.2017 20:17

jako fin gospodin

sezonac

24.11.2017 21:16

strasnoooo .ne moze da se odluci izmedju zene i lutke

Мик Џегер

25.11.2017 06:33

@sezonac - Covek je 36 godina u braku.